Muntatge amb la foto de Messi assenyalant Busquets

És Messi el culpable de l'adeu de Busquets? Les dues hipòtesis que l'assenyalen

L'adeu de 'Busi' deixa en evidència l'argentí

Sergio Busquets acaba d'anunciar la seva partida del FC Barcelona després de 18 anys vestint la samarreta blaugrana. Ara, després de fer-ho oficial, assenyalen un possible culpable, que podria ser Lionel Messi.

L'argentí segueix al PSG, però amb la mirada posada cap al seu futur, que és molt lluny de París. Això sí, el seu pare ha sortit a desmentir que encara no té res assegurat.

Tot i això, hi ha dues hipòtesis que assenyalen Lionel Messi com el culpable de la partença del seu bon amic. Són rumors gens verídics, però que podrien guanyar sentit amb el pas del temps.

Sergio Busquets se'n va del Barça... per Lionel Messi?

Fa tan sols uns minuts, Sergio Busquets s'ha acomiadat del FC Barcelona a través d'un comunicat que ha publicat el club a les xarxes socials. Aquesta serà la seva última temporada al Camp Nou, en què espera acomiadar-se amb el trofeu de LaLiga.

Un cop acabi el campionat, el '5' serà lliure de negociar el seu futur i de decidir quin serà el seu club per als pròxims anys, en què probablement la seva carrera arribi al final. Qui sap si, al seu nou equip, hi tindrà un vell amic.

I és que la primera hipòtesi que assenyala Lionel Messi ha estat la de l'Al-Hilal. L'astre argentí podria posar rumb a terres àrabs, i, a més d'un sou elevat, ha demanat el fitxatge de dos dels seus amics, com Sergio Busquets i Jordi Alba.

El de Badía té probablement el seu futur allà, i el lateral espanyol podria ser el següent a acompanyar-lo. Però aquesta no és l'única teoria que deixa en evidència 'La Pulga'. N'hi ha una altra de més sorprenent encara.

L'altra hipòtesi que l'assenyala és que es vol alliberar massa salarial al FC Barcelona. Portar Lionel Messi no és gens barat. Per això, Laporta s'hauria vist obligat a oferir a Sergio Busquets una rebaixa salarial al seu contracte per renovar-lo, i Busquets hauria rebutjat continuar.

Primer pla de Lionel Messi
Portar a Lionel Messi suposa una gran despesa | EUROPA PRESS

Potser, si el '10' no vingués, hi hauria diners per poder mantenir el salari del capità blaugrana, però no ha estat el cas. Ara, la marxa de 'Busi' allibera encara més diners, que es podrien fer servir en el retorn més somiat per tots.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Cal destacar, com hem dit anteriorment, que només són teories que de moment són irreals. Això sí, ningú promet que una no es pugui fer realitat molt aviat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!