TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Messi sobre els seus fills: «Thiago és un fenomen i Mateo un fill de puta»

L'argentí va parlar sobre les diferències entre els seus fills i va explicar anècdotes d'ells
T

 

«Thiago és un fenomen i Mateo un fill de puta». Amb aquesta frase, pocs podríem imaginar que es tracta d'un pare parlant dels seus fills. No obstant això, així va ser. El protagonista de la cita no és altre que Lionel Messi, el crack del FC Barcelona, que va ser entrevistat per la cadena argentina 'TyC Sports' i va parlar, entre altres coses, de com estan creixent els petits de la casa.

Amb dos nens a càrrec seu i en espera d'un tercer, el davanter es va mostrar feliç parlant d'ells i reconeixent l'alegria que era, tant per Antonela Rocuzzo, la seva dona, com per ell, poder-los criar conjuntament i gaudir de la infància saludable que estaven tenint. En aquest context, va explicar les diferències que existeixen entre cadascun, deixant la frase citada anteriorment i matisant que «Mateo és terrible, un personatge».

Del més petit dels Messi en va dir precisament això, encara que ho va acompanyar la frase amb un somriure d'orella a orella que deixava evident que es tractava d'una mostra d'afecte cap al seu fill, el qual hem pogut veure amb el seu pare en diverses ocasions, on s'ha demostrat que tot i la seva curta edat, al setembre va complir dos anys, la vergonya no està entre les seves característiques.

Les bromes dels petits Messi i Suárez

Messi també va parlar sobre el seu fill gran, Thiago, qui ara té cinc anys. Sobre ell, va assegurar que, de moment, no és un apassionat del futbol i que prefereix els cotxes o les motos per davant de l'esport. Tot i això, el va a veure amb tota la família en tots els partits que juga, i com a mostra, va ser un dels poc més de 40.000 aficionats que ahir, dimarts 5 de desembre, van anar a l'estadi a veure el partit contra l'Sporting de Lisboa.

Durant el partit, Messi explica que, tal com li va comentar la seva dona a l'cabar l'enfrontament, Thiago es va trobar amb el seu amic Benjamín, fill de Luis Suárez, qui no va dubtar de riure's del fill de l'argentí perquè «el seu pare» era suplent en el partit. Posteriorment, a l'entrar Messi i sortir Suárez, va ser torn de Thiago per riure's de Benja, tornant-li la mateixa carta. Sense dubte, un joc de nens que no arriben a concebre l'impacte mediàtic dels quals disposen els seus pares.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris