rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Michael Robinson es converteix en l'entrenador d'un equip de quarta regional de la Selva de Mar

El motiu és el programa 'Caos TV' de Movistar +, que es dedica a socórrer equips de futbol «caòtics»

 

 

Michael Robinson es va convertir en el tècnic d'un equip de quarta regional de la Selva de Mar, durant uns dies. Tot va ser possible gràcies al programa 'Caos TV' de Movistar +, que es dedica a buscar equips de futbol espanyols «caòtics», que «obtinguin uns resultats pèssims» i «que estiguin abocats al desastre». Segons informa el 'Diari de Girona', Robinson va estar acompanyat per l'exjugador del Girona, Raúl Ruiz, que també va fer de presentador d'aquesta iniciativa per socórrer equips de futbol. Altres convidats especials van ser l'exporter del Bayer Leverkusen, Andrés Palop, i l'exentrenador de la Selecció Catalana, Sergio González, que van donar alguns consells a l'equip empordanès. 

El programa es va emetre el diumenge passat, amb l'objectiu d'ajudar els Selvatans, un equip de Quarta Catalana refundat l'estiu del 2006, després d'haver estat quaranta anys al congelador. Els futbolistes que van sortir al 'show' no portaven nom sobre els dorsals, ni cobraven per jugar, ni sortien a la televisió de forma habitual. A banda de les estrelles, durant el programa dedicat al club català, també apareixien alguns veïns del poble, opinant sobre el seu equip, l'entrenador, i els seus resultats. Una de les històries més destacades va ser la de Manel, que combina la porteria de la Selva amb la seva feina de pescador de gamba vermella, que el fa aixecar cada dia molt aviat.

 

Gràcies als consells dels coneguts futbolistes, els Selvatans van aconseguir doblar els partits que havien guanyat durant tota la temporada. Tot i així, Michael Robinson va restar importància al seu paper com a entrenador amb unes declaracions al diari 'Empordà',  assegurant que la seva presència no és sinònim d'èxit. «És una il·lusió que et gravin, però també et poden entrar els nervis. Molts cops hem vist que té un efecte positiu, però també negatiu, perquè els jugadors es posen massa tensos, i és això un al·licient pel rival». En el cas dels de la Selva, sembla que l'efecte ha estat bastant positiu.

 

Comentaris