Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mick Schumacher podria ser el futur pilot de l'escuderia Mercedes

El fill del 'Kàiser' ha sorprès tothom a la Fórmula 3
Existeixen poques informacions sobre l'estat de salut de Michael Schumacher | Cedida

 

Se sap molt poc sobre l'estat de salut de Michael Schumacher des de l'accident que va patir mentre esquiava, el 29 de desembre del 2013. L'expilot de Fórmula 1 va estar ingressat a l'hospital durant deu mesos, fins que la seva família va decidir traslladar-lo a la seva casa a Gland, Suïssa. Des de llavors, no se sap gairebé res sobre el seu estat, i només alguns familiars i amics poden visitar-lo a la mansió. A més, l'últim que s'ha dit sobre ell és que no podrà aixecar-se mai més del llit. És per això que, després de passar una època molt dura, ara el seu fill sembla està intentant donar el màxim nombre possible de bones notícies, per intentar que la seva família oblidi, en part, el gran dolor que pateix.

 

Mick Schumancher, el fill de l'heptacampió del món de Fórmula 1, ha sorprès els seguidors i curiosos de la Fórmula 3, per la seva gran dedicació a l'hora de competir, tal com explicava el diari 'Gol'. L'alemany ha cridat l'atenció de les grans escuderies, i una d'elles és, sens dubte, Mercedes. Segons asseguren fonts properes a l'equip, a l'escuderia té un pacte amb Mick, ja que ell seria una gran aposta de futur.

 

Cal dir que altres expilots, coneguts mundialment, ja han tingut molt bones paraules sobre el jove Mick. És el cas de Niko Rosberg, actual campió de la Fórmula 1, que va assegurar que, per a ell, era el favorit de tots els pilots de l'actual graella de la Fórmula 3. «Mick és favorit. Li tinc molta simpatia i sé qui és. Espero que s'assembli al seu pare». A més, el pilot alemany va aconseguir, el 17 d'abril passat, fer un nou pas endavant cap a la Fórmula 3, com a millor 'rookie' a la primera cita de la temporada, disputada a Silverstone.

 

Mick Schumacher, el fill de Michael Schumacher | Cedida

Tot i que Mercedes també és una de les escuderies que actualment estan lluitant per fitxar l'excampió Fernando Alonso la temporada que ve, sembla que la cosa s'està complicant cada vegada més per l'asturià amb l'interès de l'escuderia per Mick. El seu fitxatge podria significar la pèrdua d'interès per Alonso, una molt mala notícia. Veurem si, finalment, aquesta situació afectarà Fernando i el seu futur, o no.

Comentaris