Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un blanc a l'edifici de la Generalitat

El món del futbol plora la mort per càncer de Carlos Suárez, de només 11 anys

El petit va ser ingressat a Barcelona per lluitar contra la leucèmia
Carlos Suárez Cruz, jugador del D.D Ingenio, somiava a ser jugador de futbol professional | EspañaDiario

 

El club de futbol de Gran Canària, el C.D Ingenio, s’ha vist obligat a donar una trista notícia: Carlos Suárez Cruz, un petit d’11 anys, ha mort conseqüència d’una llarga lluita amb la leucèmia. Carlos va passar diversos mesos ingressat a l’hospital de Barcelona, on va lluitar contra la malaltia.

 

El petit tenia molt clar el seu futur: arribar a ser jugador de futbol professional, i és que des del seu club, a Gran Canària, asseguren que ja destacava com a interior esquerra a la seva curta edat i sobretot que vivia sempre amb la pilota entre els peus.

 

 

 

«Ens ha marxat una estrella al cel»

Al perfil oficial del C.D Ingenio s’ha donat a conèixer la mort del petit Carlos, una notícia molt trista per tota la família que forma el club. L’equip perdia un dels membres del seu conjunt aleví: «Ens ha marxat una estrella al cel amb només onze anyets després de lluitar incansablement».

 

El condol a la família del petit no només ha arribat des de l’equip on jugava sinó que altres equips de les illes, inclosos el CD Tenerife i l’UD Les Pales, han volgut fer arribar el seu més sentit condol a amics i familiars de Carlos Suárez Cruz.

 

 

Consternació a Catalunya per la prematura mort del jove Àlex Parera | CatalunyaDiari.cat

 

Mor a Granolleres el jugador de només 12 anys, Àlex Parera

Fa un més ja va commocionar al món del futbol la mort d'Àlex Parera, jugador de l'Infantil B de l'EC Granollers. Els dos clubs on va jugar el menut, el Granollers i l’FC Cardedéu, es van encarregar de difondre la tràgica notícia. «Àlex Parera, jugador de l'IB, ens ha deixat aquesta nit. Des del club volem enviar el més sincer dels condols a família i amics en aquests moments tan difícils. Avui tot el futbol et té present capità. Una estrella que sempre brillarà amb llum pròpia», ha lamentat l’EC Granollers en un comunicat.