rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Neymar dedica el seu últim tatuatge al seu fill

El brasiler s'ha volgut tatuar el seu fill, Davi Lucca, al seu avantbraç dret

 

Neymar suma un nou tatuatge a la seva pell. Aquest últim és un dels més especials per al futbolista del Barça. L'astre brasiler s'ha fet dibuixar la imatge del seu fill, Davi Lucca, a l'avantbraç dret.

En la imatge que s'ha tatuat el futbolista blaugrana apareix el seu fill fent el gest de demanar silenci, amb el dit índex a la boca. El dibuix mostra l'habilitat i el talent de l'autor, Adao Rosa, tatuador de confiança de Neymar, a qui li exposa la seva pell des de fa molts anys. Adao, tatuador i amic del brasiler, té el seu estudi Nautica Tatoo al Brasil, tot i que aquesta obra l'ha fet a Barcelona. El motiu és que Rosa està fent una gira per Europa per exhibir el seu art i talent. La primera parada de la gira ha estat visitant el seu amic Neymar juntament amb el seu ajudant.

 

De fet, Adao Rosa, no només ha tatuat el jugador brasiler, sinó que també es poden veure les seves obres al cos i a la pell de la germana de Neymar, Rafaella, en diferents vídeos que ha publicat a les seves xarxes socials.

 

Comentaris