Neymar, després de l'arxivament de l'acusació de violació: «No diré que estic feliç, sinó alleujat»

El futbolista ha publicat un breu comunicat sobre l'arxivament del cas
La causa contra Neymar, arxivada | CatalunyaDiari.cat

 

Amb l'arxivament de l'acusació de violació de Neymar, també s'ha arxivat un dels pitjors episodis de la vida del futbolista. La Fiscalia brasilera, que fa unes hores ha declarat la desestimació de la denúncia, ha considerat que el cas no reunia les proves suficients per a continuar endavant. Neymar ha publicat a les xarxes un breu comunicat celebrant la decisió i assegurant que «no diré que estic feliç, sinó alleujat».

 

Neymar lamenta el dany provocat a la seva família, coneguts i a ell mateix

El cas resta pendent que l'acusació pugui al·legar la sentència, però tot apunta que serà definitivament arxivat. Això és el que ha interpretat el futbolista, que ha afirmat que es tracta d'un «capítol que mai oblidaré de la meva vida per moltes raons, principalment el dany causat a mi, a la meva família i a les persones que em coneixen». El comunicat deixa entreveure una sensació d'alleujament i felicitat per al davanter, que va ser acusat de violació per la model Najila Trindade.

 

Amb una metàfora oriental, explica que «per molts el terra és el final de tot, per nosaltres és només el començament» i envia un missatge de suport i esperança a les dones que han patit casos de violació o de violència masclista. «Que sigui el començament, no només per mi, sinó per tots els que han patit aquest tipus d'acusacions falses i, principalment, per cada dona que realment és una víctima d'aquest acte. El meu desig és que siguis fora, lluitis i aconsegueixis tot allò que et mereixes!».

 

 

A través d'Instagram, també ha aprofitat per agrair el suport rebut amb aquestes paraules: «Vull agrair a la meva família, els meus amics i totes les persones que m'han enviat missatges... GRÀCIES». La model brasilera, Najila Trindade, va acusar Neymar d'haver-la violat presumptament en un hotel de París, però que ha estat arxivat per falta de proves. Tanmateix, en cas que apareguin noves proves, l'acusació podria tornar-se a obrir i a ser investigada.

 

També et pot interessar...