rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Neymar Jr: «El FC Barcelona i Catalunya sempre estaran al meu cor»

El flamant davanter del PSG va pujar ahir un vídeo en què se sincerava i s'acomiadava de tots els seguidors blaugrana

 

«He preparat un text per avui», començava dient Neymar Jr abans d'explicar tots els seus sentiments després d'uns dies de molt enrenou mediàtic. El que avui és el flamant nou «10» del París Sant-Germain ahir va publicar un vídeo a Instagram en què desgranava un per un tots els motius que l'han fet prendre la decisió de marxar cap a París. «La vida d'un esportista es mou per reptes. Alguns són imposats, d'altres són fruit de les nostres decisions», assegurava un Neymar Jr emocionat i detallava que «el Barça ha estat més que un repte. Ha estat el somni d'un noi que jugava amb totes les seves estrelles a través d'un videojoc». El jove brasiler sempre s'ha desfet en elogis cap a tots els seus antics companys de vestuari: Iniesta, Valdés, Xavi, Busquets, Piqué... Però, segons diu, un d'ells és «el millor atleta» que ha vist a la seva vida: «N'estic segur que no en veuré cap de millor»: Leo Messi.

El traspàs de Neymar Jr ha estat analitzat des de totes les òptiques possibles. Alguns comenten que el davanter del PSG ha marxat per diners, però ell assegura que ha portat la contrària al seu pare, és a dir, la decisió l'ha pres ell. «El Barça i Catalunya estaran al meu cor, però ara necessito nous reptes», assegura Neymar. «He acceptat la proposta del PSG per buscar noves conquestes i per poder ajudar al club a aconseguir títols.»

Sembla que el 10 de la selecció brasilera ara vol ser el líder d'un equip que es dissenyarà en la seva mesura i en les seves necessitats. Les necessitats d'un futbolista madur que, a partir d'ara, vetllarà pels interessos del PSG: «El PSG serà la meva nova casa durant els pròxims anys i treballaré per fer honor a la confiança que dipositen en el meu joc», i s'acomiada dient que per a ell no ha estat gens fàcil: «És una decisió difícil, però presa amb la maduresa dels meus 25 anys. FC Barcelona, ​​gràcies per tot! PSG. J'arrive!».

Comentaris