rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Neymar serà el protagonista d’un nou còmic

La història narra la vida d’un superheroi que té l’habilitat de donar vida als seus tatuatges
Neymar Jr., celebrant un gol amb el PSG | CatalunyaDiari.cat

 

Neymar Júnior ha complert un dels somnis que tenia des de que era ben petit. Guanyar la Champions? Jugar un Mundial amb Brasil? Doncs no, ser protagonista d’un còmic. El futbolista del PSG s’ha associat amb la productora gràfica i de còmics Fan the Flame Concepts per llançar la seva pròpia marca, Neymar Jr. Comics.

 

D’aquesta forma, l’exjugador del Barça traurà al mercat el còmic ‘Inked’, en el qual Júnior —un personatge basat en Neymar—és un superheroi amb l’habilitat de donar vida als seus tatuatges, fets amb una tinta experimental. Un d’ells, un lleó tatuat a la mà, agafa vida i es converteix en «el seu millor amic». Així, haurà de lluitar contra diversos delinqüents. La primera missió: Salvar a la seva germana, que ha estat segrestada per un càrtel amb poders sobrenaturals.

 

 

El còmic de Neymar, que estarà ambientat al Brasil, està creat pel reconegut il·lustrador gràfic Jason M. Burns. La història es pot trobar a la web www.neymarjrcomics.com en quatre idiomes: portuguès, castellà, anglès i francès. Alguns capítols es poder descarregar de forma gratuïta.

 

Torna la polèmica al Barça per l’afer Neymar

Mentre per una banda Neymar està content per la sortida a la llum del seu còmic, per l’altra al Barça segueix la polèmica per la seva sortida després d’un any. ‘SER Catalunya’ publicava aquest dimecres que André Cury —treballador del club i persona que treballava en l’adaptació de Neymar— va cobrar 6,6 milions del seu traspàs al PSG.

 

Aquesta xifra correspondria a una comissió del 3% que Sandro Rosell es va comprometre a pagar a Cury en el cas que el futbolista fos traspassat a un altre club, tal com figurava en un document signat l’any 2012. Des del club, però, asseguren que «no hem pagat, ni ho pagarem». Una mostra més que el pas de Neymar pel Barça no ha deixat de portar maldecaps i problemes al club.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris