rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un accident al centre de Barcelona se salda amb dos ferits

Cristiano Ronaldo obrirà una clínica capil·lar a Madrid

El futbolista obrirà una clínica el pròxim 18 de març
Cristiano té un projecte nou | LFP

 

El futbolista Cristiano Ronaldo ha decidit obrir un nou negoci per poder-hi invertir temps i diners. El nou projecte empresarial no té res a veure amb el món del futbol, les marques cares o els cotxes de luxe on el portuguès es troba molt còmode, sinó tot el contrari. El futbolista obrirà el pròxim 18 de març a Madrid una clínica de trasplantament capil·lar.

 

Ronaldo, amb el 50% de les accions de la companyia

Cristiano Ronaldo disposa del 50% de les accions d’una companyia portuguesa que és la propietària de les clíniques capil·lars d’aquest país. És per això, que el futbolista ha decidit iniciar aquesta aventura empresarial en aquest sector i no un altre.

 

A més, aquesta companyia que forma part el portuguès ha decidit la capital d’Espanya com el primer pas de la seva expansió internacional, ja que aspiren a convertir-se en el número 1 mundial en trasplantaments en menys de dos anys aprofitant la visibilitat i publicitat que els hi donarà Cristiano Ronaldo.

 

 

L’edifici d’aquesta nova clínica està situat al centre de Madrid i disposa de 2.500 metres quadrats dividits en sis plantes. Hi treballaran més de 150 professionals especialitzats i es podran fer un total de 18 trasplantaments al dia. A més, en funció de la densitat capil·lar que es desitgi, els preus rondaran entre els 3.000 i 6.000 euros.

 

Clínica Insparya a Madrid | CEDIDA

 

És evident que el futbolista portuguès s’ha implicat molt en aquest projecte, ja que figura al web de l’empresa com a cofundador i a més, utilitza la seva imatge i la seva carrera professional com a referents de l’empresa. Així ho demostra un dels missatges que es pot llegir al web de la cínica: «De la mateixa manera que Cristiano Ronaldo – número 1 del món – aquest projecte serà, sense dubtes, un pas de gegant en la investigació i el descobriment d’una nova realitat que cada dia lluitem per aconseguir».

 

Georgina és la Business manager 

A part de l’altre fundador i soci de Cristiano Ronaldo, en aquest projecte també ocupa un càrrec important la parella del futbolista. Georgina ocupa el lloc de Business manager de l’empresa i també dona consells a les dones sobre la importància i els beneficis d’una correcta cura capil·lar.

 

Georgina és la Business manager del projecte | CEDIDA

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris