Tenda del FC Barcelona

La nova samarreta del Barça per la temporada 2023/2024: el dia de presentació

Laporta encara no n'ha confirmat la data, però ja s'han filtrat totes

El Barça ja ha posat data per revelar la nova samarreta de la temporada que ve. La samarreta blaugrana és una de les més venudes del món. Després de batre tots els rècords l'estiu passat i quedar-se sense existències a moltes de les botigues, Laporta ja prepara un pla perquè no passin els primers problemes.

Segons el periodista català Gerard Romero, el pròxim 15 de juny veurà la llum la nova samarreta de local del FC Barcelona. És força continuista a la d'aquest any, però recorda les de 2016, 2010 o 2004, en què les barres verticals prenen tot el protagonisme del pla frontal.

La samarreta de local s'estrenarà el pròxim 15 de juny

Els jugadors del Barça ja coneixen la samarreta, perquè s'ha filtrat a les xarxes socials. La part superior comptarà amb el blau característic del club català, que s'allargarà fins a les espatlles i per la barra vertical que 'divideix' la samarreta en dues parts simètriques. A més, les franges granades s'ubicaran a la part del patrocinador i de l'escut, tenint-ne dues a la part frontal, i les mànigues també comptaran amb aquest color tan característic.

Sembla que la part del darrere no tindrà sorpreses i seguirà el mateix patró que la davantera, per la qual cosa s'assembla especialment a la samarreta amb què van guanyar l'última Champions el 2010. Molts aficionats somien poder veure Messi amb aquesta samarreta, i per què no, veure'l aixecar el sisè trofeu europeu a final de temporada. Ara bé, per això encara cal esperar a conèixer els moviments del Barça aquest estiu.

El primer equipament no és l'únic que s'ha filtrat. Diverses imatges indiquen que el segon equipament podria ser completament blanc amb un to perlat, amb una vora blaugrana a l'acabament de les mànigues. Toni Juanmartí ha revelat que aquesta es presentarà el 26 de juliol a l'amistós de Los Angeles contra l'Arsenal i pot ser una de les sorpreses per a la directiva, ja que podria recuperar l'escut antic i fa uns quants anys que no compten amb una samarreta totalment blanca.

La tercera equipació també recorda la de 2010

A més, la tercera podria ser una reedició de la verda turquesa que van portar els de Xavi, Iniesta, Messi i companyia el 2010. La samarreta tindria una sola franja horitzontal a l'altura de l'escut, en què hi hauria una degradació del granat al blau. Aquesta l'utilitzarien per a alguns partits de Champions, cosa que seria una clara declaració d'intencions de la directiva per intentar revalidar el títol.

Les dates són només orientatives i des del club català no n'han confirmat cap i molt menys les samarretes definitives. És clar que el Barça vol recordar una de les etapes més glorioses del club al seu pas per Montjuïc, però ara faltarà que els nous dissenys donin un extra de motivació als jugadors a la gespa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!