Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Núria Cunillera, la discreta periodista casada amb Xavi Hernández

La catalana manté un perfil allunyat de les càmeres i les revistes del cor
Núria Cunillera i Xavi Hernández | cedida

 

Ja fa temps que molts aficionats del Barça han posat el cronòmetre esperant el retorn de Xavi Hernández, el millor jugador català de tots els temps. El de Terrassa continua jugant a Qatar, on s'està formant també com entrenador, càrrec que ja ha anunciat que voldria ocupar en un futur al Camp Nou. El seu estil com a jugador, la seva manera d'entendre el futbol i la seva relació amb Guardiola i Cruyff el fan l'hereu perfecte d'una manera de fer que alguns troben a faltar a Can Barça.

És evident que Xavi té carisma i forma part d'una generació cridada a manar a l'entitat blaugrana. Ara bé, què és de la seva vida? Tot just ara fa 5 anys, Xavi es casava amb la periodista catalana Núria Cunillera, amb qui tenien una filla el gener de 2016, Àsia Hernández Cunillera. Àsia va néixer a Qatar, on resideix ara mateix l'exjugador del Barça.

 

Núria Cunillera, la periodista discreta

Tot i estar casada amb un dels esportistes més mediàtics de casa nostra, se saben poques coses de Núria Cunillera.  La catalana té 37 anys i és de Sabadell i es coneix amb Xavi des que eren adolescents, ja que compartien amics en comú al Vallès. Va estudiar periodisme a la Universitat de Vic, on també va cursar Relacions Públiques. El 2006 va cursar un màster de periodisme per la Universitat de Barcelona i ja va mostrar el seu interès pel món audiovisual.

EL casament de Xavi i Núria el 2013 | cedida

 

Va estar treballant de pràctiques a «Els matins» de TV3 i després va col·laborar com a presentadora en una televisió local, així com a Barcelona Televisió, tot i que el programa que preparava no va veure mai la llum. Més tard va formar part de l'Agència TMR Comunicació, on gestionava la comunicació de diverses empreses. Abans de marxar a Qatar, alguns mitjans asseguraven que treballava per una empresa familiar, sense saber-se quina era exactament.

 

Núria Cunillera, la segona parella coneguda de Xavi Hernández

 

El jugador de Terrassa es va casar amb Núria Cunillera el 2013. Abans, havia sortit amb la també peridoista Elsa Egea, de qui se'n sabien més coses. En canvi, l'hermetisme envolta a Cunillera, de qui alguns mitjans asseguraven quan es va casar amb Xavi, que destacavaa per l'organització. De fet, Cunillera ja havia tingut relació amb algun jugador del Barça. El seu treball de màster va consistir en una entrevista a Oleguer Presas, així com un reportatge sobre la integració dels transsexuals a la societat.