MOBILITAT

Cap carretera tallada en aquests moments

Nuria Tomás trenca el seu silenci i parla sobre la seva ruptura amb Gerard Piqué

El futbolista va posar punt final a la seva relació poc després de conèixer Shakira l'any 2010
Nuria Tomás juntament amb Gerard Piqué | Cedida

 

El 2010, Shakira i Piqué es van conèixer durant el rodatge del famós 'Waka Waka' del mundial de Sud-àfrica. Encara que tots dos tenien parella, Shakira va posar punt final a la seva relació amb Antonio de la Rúa poc després i Piqué va fer el mateix amb Núria Tomás, la filla de l'empresari del pernil Enrique Tomás. Tot i el rebombori que es va formar després de la seva ruptura, l'exparella del futbolista no havia ofert cap tipus de declaració al respecte. Fins ara, moment en el qual s'ha confessat en una entrevista per a 'La Vanguardia'.

Set anys després, Núria es dedica al teatre i continua ajudant en el negoci del seu pare, tot i que va marxar a estudiar interpretació i la seva carrera professional l'ha centrat en aquest sector, en el qual està tenint força èxit, ja que recentment ha aconseguit un paper a 'Brent', l'últim treball de Sofia Vergara i Andy García. Al llarg d'aquest temps, l'actriu també ha tingut una relació amb Jorge Lorenzo que també va passar desapercebuda, perquè com amb Piqué, mai va parlar de les seves relacions. «M'han cridat moltes vegades per demanar-me entrevistes i sempre he rebutjat parlar».

 

Malgrat que la seva ruptura amb Piqué va ser bastant dolorosa, Núria ha reconegut que no sent ni s'ha sentit rancor per la ruptura: «El Gerard és una bona persona i a les bones persones cal desitjar-los el millor; fa anys que la ferida va quedar tancada i fa anys que li desitjo el millor». De fet, quan li van preguntar si balla quan sona Shakira a la discoteca, no va dubtar a contestar amb un contundent: «És clar que sí!».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris