Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Andrés Iniesta plorant durant una roda de premsa

Andrés Iniesta, entre llàgrimes, anuncia la seva decisió més difícil

La llegenda del futbol espanyol haurà de buscar nous reptes a un altre lloc

La notícia futbolística del dia és, sens dubte, la marxa d'Andrés Iniesta del Vissel Kobe japonès. El futbolista manxec acaba d'anunciar a un pas del plor que deixa el futbol al Japó i que és el moment de començar una nova aventura.

«Sempre ens havíem imaginat que em retiraria aquí, era el desig de tots. Però, de vegades, les coses no es donen com un imagina i els camins se separen», ha dit molt emocionat Iniesta.

I és que, després de l'arribada al Vissel Kobe el 2018 procedent del Barça, Andrés Iniesta s'havia convertit en un pilar del conjunt nipó i tot un ídol de masses. La seva estada al país asiàtic ha estat realment positiva, però ara toca posar el punt final i seguir en un altre lloc. Sí, perquè encara queda Andrés Iniesta per a estona.

Andrés Iniesta; punt i seguit

Això sí, malgrat que Andrés Iniesta deixarà el Vissel Kobe, encara no es planteja la retirada. De fet, a la mateixa roda de premsa en què ha dit que se'n va, també ha confirmat que té ganes de «continuar jugant» i de «continuar competint».

Aquesta temporada, Iniesta no ha tingut els minuts de joc que necessita per seguir en actiu i això ha portat les dues parts a separar els camins. «Les prioritats de l'entrenador són altres, i ho respecto i ho assumeixo», ha dit davant dels mitjans. I és que, en tot el curs, amb prou feines ha disputat 3 partits de Lliga i 2 de Copa.

Tot i la falta d'oportunitats d'aquest últim any, Andrés Iniesta ha volgut deixar clar que «mirant enrere sento la felicitat i l'orgull d'haver pres aquesta decisió. Haver vingut al Vissel Kobe serà una de les millors decisions que he pres a la meva vida».

 

Futur obert

Després de la decisió de mutu acord, ara la incògnita és saber quin serà el nou destí d'Andrés Iniesta. La tornada al FC Barcelona està totalment descartada, ja que ja no està per jugar al màxim nivell, però sí per provar sort en algun destí exòtic com la lliga xinesa. Segons Marca, el Chongqing Dangdai Lifan és el millor posicionat i podria ser l'últim destí d'Iniesta, que vol jugar fins als 40 anys .

Però, abans d'això, encara queda un últim repte a Andrés Iniesta. I és que, a principis de juny, es disputarà un partit entre els dos clubs dels seus amors: El FC Barcelona i el Vissel Kobe.