Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Óscar Miñambres, el futbolista que va deixar el Reial Madrid per una lesió i ara treballa en un estanc

Va jugar com a lateral al costat de Zinedine Zidane o David Beckham
Imatge d'Óscar Miñambres | Minuto91

 

Potser, si no ets un gran aficionat del futbol, no recordaràs el nom d'Óscar Miñambres. Tot i així, aquest futbolista va jugar en un dels millors Reial Madrid de la història, al costat de Ronaldo, Luis Figo, Zinedine Zidane o David Beckham, entre molts altres. Però, desgraciadament, Miñambres no va tenir la mateixa sort que la resta dels seus companys, ja que, després de patir un gran nombre de lesions, es va veure obligat a deixar la samarreta abans del que li hauria agradat, segons explica 'GetSide'. 

El que va ser lateral dret del Reial Madrid es va veure obligat a replantejar-se tirar la seva família endavant, tal com ha explicat el mateix futbolista: «Hi va haver moments en els quals no sabia què fer, però vaig acceptar el repte. Vaig haver de trobar una forma de cuidar la meva família abans que res». Per això, després d'aquest dur cop, Miñambres no s'ho va pensar dues vegades, i va buscar una solució a la seva vida. L'any 2007 va decidir penjar les sabates després de jugar a l'Hèrcules d'Alacant. 

 

Actualment, treballa en un estanc, lluny dels luxes i les grans pretensions. Avui encara recorda la seva victòria a la final de la Lliga de Campions, l'any 2002, contra el Bayern Leverkusen a Glasgow. Gràcies a aquella espectacular jugada de Zidane des de la vora de l'àrea, l'equip i el mateix Miñambres es van proclamar Campions d'Europa. Ara, quinze anys després, Miñambres s'ha convertit en un lluitador diari per tirar endavant la seva família, costi el que costi. Segons ha explicat el mateix exfutbolista, «ha estat més de sis anys amb un horari de vuit hores». «No m'agrada l'estanc, no m'agrada la feina que tinc, però és el que hi ha. No és el somni de la meva vida, ni em senti realitzat, però tant de bo em duri fins que em jubili», s'ha sincerat Miñambres.