Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

'El País' compara Pep Guardiola amb el ministre nazi Goebbels

L'article qualifica l'entrenador de «supremacista català» i l’acusa de ser un «mentider, propagandista i fals»
Imatge de Pep Guardiola portant el llaç groc | Cedida

 

El diari ‘El País’ ha publicat aquest dimarts dia 3 un article d’opinió de Teodoro León Gros, en el qual compara a Pep Guardiola amb el ministre de propaganda nazi en temps de Hitler, Joseph Goebbels. L'article també qualifica a l’entrenador de «supremacista català» i l’acusa de ser un «mentider, propagandista i fals».

Guardiola, el «mentider del procés»

Descriu a Guardiola com un «venedor de mantres»: «Guardiola és un dels principals propagandistes internacionals del procés. Encara que no es troba en terra de 'Diplocat', rara és la setmana en la qual no aprofita una roda de premsa per bolcar el més granat dels arguments del Procés». I afegeix que «Pep Guardiola assumeix gustosament el rol de Pep Goebbelsdiola com a propagandista dels mantres del procés, falsejant amb aplom la realitat».

 

León Gros ha opinat en el seu crític article sobre Guardiola que «el més essencial en el seu discurs és confondre fets i opinions. És a dir, creure que les idees t’avalen per dir mentides pel fet que es diuen per defensar unes idees».

L’autor considera que Guardiola aprofita que es troba a un país com Anglaterra per dir el que diu i fer el que fa: «Guardiola sens dubte està al lloc adequat en el moment adequat per la missió propagandística».

 

I afegeix que «hi ha centenars de milers de referències a Google per a Guardiola+Catalonia, així que és fàcil rastrejar l’imponent traster de les seves mentides. En la seva darrera actuació va defensar la violència a Catalunya: tot mentides. Si al supremacisme català se li suma el supremacisme britànic, es pot esperar coses així»

 

Twitter reacciona

Aquestes acusacions no han passat desapercebudes pels usuaris de les xarxes socials, el diari s’ha vist inundat per una pluja de crítiques. La xarxa ha mostrat una contundent indignació, personalitats com l’exjugador de la Masia del Barça Marc Crosas o Pilar Rahola, a qui dilluns el diari ‘Crónica Global’ va qualificar de «freak de circ», han sortit a la defensa de Guardiola.

 

 

 

 

 

 

Comentaris