Pedrosa està de pega: li detecten una fractura al peroné quan l’anaven a operar de la clavícula

El pilot havia de ser operat aquest dissabte per corregir una fractura de la clavícula, però els metges es van trobar amb un problema que no comptaven
Dani Pedrosa ha estat intervingut aquest dissabte per una lesió a la clavícula i una altra al peroné. | Europa Press.

 

Poc es pensava Dani Pedrosa quan ahir estava a punt de ser operat de la clavícula que també seria intervingut per una lesió al peroné dret. Pedrosa havia caigut divendres passat durant la segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi del Japó, on el seu company d'equip Marc Márquez s'ha proclamat campió aquest diumenge.

Els metges de l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona s’han endut una sorpresa quan han detectat una altra factura al peroné del pilot. En la mateixa operació, l’equip mèdic, liderat pel doctor Víctor Marlet de l'Institut Català de Traumatologia i Medicina de l'Esport, ha intervingut la fractura de la clavícula i li ha immobilitzat el peroné.

 

L’equip Repsol Honda no ha especificat quan el pilot català tornarà a la competició, però el més probable és que es perdi les dues properes curses del Mundial i reaparegui al circuit de Xest el 13 de novembre.