Primer pla de Pep Guardiola

Pep Guardiola està com un boig per fer-se amb el jugador descartat de Simeone

L'Atlètic de Madrid i el 'Cholo' Simeone tenen clar a qui donar sortida del club

La plantilla de l'Atlètic de Madrid és molt àmplia i compten amb molts jugadors per iniciar la pretemporada. Davant d'aquesta situació, Simeone ha de fer neteja i buscarà donar sortida als més joves en qualitat de cedits o amb un traspàs permanent. De fet, les últimes hores està sonant amb força el nom de Rodrigo Riquelme per ser un dels elegits.

Sí, Rodrigo Riquelme Reche ha de tornar a la disciplina de l'Atlètic de Madrid, però Simeone no acaba d'estar-hi convençut. A més, la directiva, comandada per Gil Marín i per Enrique Cerezo, necessita fer caixa per poder fer noves incorporacions i Riquelme té mercat. Pep Guardiola el vol per al seu Manchester City i l'acord es podria tancar les pròximes setmanes.

 

L'Atlètic de Madrid vol fer caixa amb Rodrigo Riquelme

El jugador del planter de l'Atlètic de Madrid, Rodrigo Riquelme, és una de les sensacions de l'estiu. Després d'una bona temporada al Girona, ha aconseguit 4 gols i 4 assistències a 34 partits jugats. A més, Roro, nascut a Madrid, ha aconseguit consolidar-se també a les categories inferiors de la Selecció i actualment es troba disputant l'Europeu Sub-21.

Tot i això, la seva enorme qualitat i el fet que la directiva 'Citizen' ja coneix Rodrigo Riquelme el converteixen en un clar objectiu. No oblidem que el Girona FC forma part de City Football Group, i per això ja tenen informes sobre el futbolista i saben quin pot ser el seu rendiment. Per això, l'Atlètic de Madrid vol treure profit i demana prop de 30 milions pel seu fitxatge (encara que la seva clàusula és de 60), ja que Simeone no compta amb ell.

 

Rodrigo Riquelme, en mans de Simeone

Les negociacions amb l'Atlètic de Madrid estan obertes, però Simeone tindrà l'última paraula. Cal recordar que el City es va cansar de negociar amb l'Atlètic de Madrid per Rodrigo Hernández i va acabar pagant la clàusula de rescissió de 70 milions d'euros. Això sí, en aquesta ocasió,  l'entitat de Manchester veu llunyana la possibilitat de pagar més de 30 milions per Rodrigo Riquelme i intentarà abaratir l'operació.

Rodrigo Riquelme al mig de Pep Guardiola i Simeone
Rodrigo Riquelme, està en mans de Simeone | Europa Press, LaLiga

D'aquesta manera, Simeone haurà de decidir i ho pot fer amb calma, ja que Rodrigo Riquelme té altres equips interessats en ell. La seva gran temporada al Girona ha despertat interessos d'equips de primera divisió com ara el Rayo Vallecano o equips de la Premier League. Aquest escenari resta pressió a Simeone i a l'Atlètic de Madrid , conscients que si el City no paga els 30 milions, un altre equip ho farà.

Però, tot aquest embolic pot acabar si Rodrigo Riquelme aconsegueix agradar a Simeone als primers entrenaments de pretemporada. Si fos així, no caldria descartar que 'Roro' es quedi a l'Atlètic de Madrid . Simeone no té gens clar què fer amb ell, però el que és evident és que, si no hi ha sortides, Riquelme serà qui haurà de marxar definitivament.