Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pep Guardiola: «Espero poder deixar de portar el llaç groc aviat»

El tècnic del Manchester City ha fet una nova crida a favor de la llibertat dels presos polítics
Pep Guardiola lluint el llaç groc per demanar la llibertat dels presos polítics | CatalunyaDiari.cat

 

Des de la sala de premsa de l'Etihad Stadium, Pep Guardiola ha fet una nova crida a favor de la llibertat dels presidents de l'ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, empresonats a Soto del Real des del passat 16 d'octubre, així com els consellers del Govern de Catalunya, empresonats a Estremera des del passat 2 de novembre. 

 

En la prèvia del partit de Champions League del Manchester City contra el Feyenoord, Guardiola, que sempre s'ha mostrat molt involucrat amb el procés català, ha tornat a explicar el significat del llaç groc que ja fa setmanes que llueix durant els partits: «Tothom sap que porto el llaç groc, i espero, tard o d'hora, deixar-lo de portar. Si fa dies portaven molt —de temps— a la presó, imagina el temps que porten ara», ha denunciat Guardiola.

 

«Espero que les persones que estan a la presó per demanar votar deixin d'estar-ho», ha afirmat el tècnic de Santpedor, que ha acabat «desitjant que els Jordis i la resta de polítics puguin sortir, tornar a casa amb les seves famílies i viure la vida que mereixen».