TENS TELEGRAM?

🔴Rep cada dia la previsió del temps, CLICA AQUÍ!

URGENT

🔥 Un home de 77 anys pateix cremades greus en un incendi al Baix Penedès

Piqué, emocionat en un discurs: «Heu de fer sentir orgullosos als pares i, per això, els heu d'estimar molt»

Ho va fer durant un discurs dedicat a la celebració del 30è aniversari de l'Aura Fundació
El futbolista català va ser convidat per a fer ressò de l'esdeveniment i, a més, perquè dediqués unes paraules cap aquesta fundació solidària | Twitter (@govern)

 

Gerard Piqué va acudir ahir dimarts a la tarda a la celebració del 30è aniversari de l'Aura Fundació. El futbolista català va ser convidat per a fer ressò de l'esdeveniment i, a més, perquè dediqués unes paraules cap aquesta fundació solidària, en les quals va decidir destacar el fonamental paper dels pares al llarg de la vida.

 

Durant l'esdeveniment, es van entregar els premis 'Empreses amb Aura', els quals van dedicats a reconèixer aquelles entitats que han contribuït al llarg d'aquest any la reinserció laboral i social de persones amb discapacitat intel·lectual.

 

La cara més emotiva de Piqué

Tot i que el discurs de Piqué no va ser gaire llarg, sí que va ser contundent i emotiu, ja que va acabar plorant. «I ara m'emocionaré... M'agradaria donar un missatge a aquests treballadors incansables que he vist a les fotos. El meu primer objectiu a la vida ha sigut fer sentir orgullosos als meus pares i tots els que esteu aquí heu de fer sentir orgullosos als vostres pares perquè al final són els que us han portat aquí, al planeta terra, i els que us han cuidat, el que us han mamat, i els que us han donat l'oportunitat de viure la vida que teniu».

 

«Així que, per fer-los sentir orgullosos els heu d'estimar molt, però sobretot us heu de sacrificar i esforçar-vos per intentar complir els vostres somnis. Si feu això, encara que no ho aconseguiu, els vostres pares sempre estaran orgullosos de vosaltres», ha finalitzat.

 

 

Gran labor de les empreses en aquesta acció

Piqué ha clausurat d'aquesta manera l'acte del 30è aniversari i l'entrega de premis de la fundació, visiblement molt emocionat. A més, ha volgut destacar la important labor social que desenvolupa l'Aura Fundació, animant els empresaris a seguir incloent en els seus equips a persones amb discapacitat intel·lectual.

 

Com el mateix Piqué ha remarcat i declarat, «aquestes persones són un exemple de superació i esforç, valors que han de ser reconeguts per la societat».

 

 

També et pot interessar...