Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Convoquen una nova vaga de metro a Barcelona per la crisi de l'amiant

Piqué fa un crit d'atenció a tot l’equip en una xerrada

El central va parlar amb els jugadors a l’autobús mentre tornaven a Barcelona
Gerard Piqué estava molt afectat pel partit contra el Betis. | Marca

 

Gerard Piqué estava molt afectat després del partit contra el Betis, en què els blaugranes van aconseguir un empat després que un gol totalment legal no pugés el marcador. Piqué, però, no estava enfadat amb l’àrbitre, sinó que estava molest per la falta de compromís d’alguns dels seus companys. Quan l’equip té raó, el central és el primer en sortir a la defensa del club; però aquesta vegada no ha estat el cas.

Durant el partit, els seus gestos parlaven per si sols. Segons el jugador l’equip no va tenir la intensitat necessària que s’ha de tenir en aquests partits. Al vestuari i durant el viatge de tornada Piqué va parlar de forma clara amb els seus companys i va posar cadascú al seu lloc. Per ell, l’equip està llençant la Lliga i la temporada. El central va exigir més rendiment als jugadors menys habituals, ja que l’equip paga molt cares les rotacions perdent punts.

 

Per Piqué, el fet que l’àrbitre no passés el «gol fantasma» ha provocat que les carències de l’equip desapareguin, tal com explica 'Gol'. Gerard accepta la seva part de culpa i ha parlat amb els suplents perquè es posin les piles i juguin igual o millor que els titulars quan hagin de sortir al camp. El català demana més serietat i concentració a tot l'equip perqué les coses tornin a funcionar de forma correcta i no perdin més punts.