rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Piqué i el seu fill Milan ofereixen un emotiu espectacle després de la final de la Copa

El jugador blaugrana ha tallat gairebé tota la xarxa d'una de les porteries de l'estadi Vicente Calderón, amb ajuda del petit
Piqué va tallar la xarxa amb el seu fill gran als braços | Cuatro

 

Després de la victòria del Barça d'ahir dissabte a la Copa del Rei amb un 3-1 davant l'Alavés, les celebracions han estat de tot tipus. Però, sens dubte, el jugador que més va cridar l'atenció va ser Gerard Piqué, acompanyat dels seus dos fills, Milan i Sasha. El defensa es va fotografiar amb els petits i, després, es va apropar a una de les porteries per tallar gairebé completament la xarxa, una imatge freqüent, però aquesta vegada amb ajuda del petit Milan. Preguntat per Umtiti sobre què farà amb la xarxa, el futbolista va contestar: «La regalaré entre els aficionats de l'Atlètic de Madrid».

Però, si algú va aconseguir treure protagonisme a Piqué, va ser el seu fill gran, que es va posar a xutar per intentar marcar un gol, mentre els aficionats del Barça cridaven «Piqué president!». El petit no va aconseguir el seu objectiu ni al primer, ni al segon intent, ja que la pilota semblava no voler entrar. Probablement per la pressió de les mirades del públic, que van fer que Milan preguntés què volien. «Estan celebrant la victòria. Estan contents perquè hem guanyat» tranquil·litzava el jugador al seu fill, abans de marxar els dos, Piqué amb la xarxa, i el petit amb la pilota. Pots veure els emocionants moments a la pàgina web de Cuatro.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris