Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Piqué ironitza amb una piulada d'Antena 3: «Segur que ha estat casualitat»

El central del Barça ha fet al·lusió a una piulada que feia referència al frau fiscal d'Alexis Sánchez
Gerard Piqué amb la samarreta del Barça | CatalunyaDiari.cat

 

Gerard Piqué i la polèmica formen, darrerament, un nexe indivisible. Si li recriminen quelcom, ell s’hi torna; i si se sent ofès per alguna cosa que no va amb ell, també s’hi torna. Potser per això, el ‘3’ del Barça s’ha convertit en un dels futbolistes més estimats i alhora odiats del planeta futbol.

 

Un cas evident, de fet, és la piulada que ha fet avui el de Barcelona. Si bé és cert que aquest ja s’ha servit de Twitter en moltíssimes ocasions per carregar contra els seus crítics, també és cert que ho ha fet també per fer mofa d’aquells que li porten la contrària.

 

Alexis Sánchez i ‘Antena 3’

Han estat els protagonistes de la nova polèmica de Gerard Piqué. I és que en aquesta ocasió, el central ha citat un ‘tweet’ de @ElChirincirco —en al·lusió a ‘El Chiringuto’ de Josep Pedrerol—, on criticaven que ‘Antena 3’ havia utilitzat imatges d’Alexis amb el Barça per explicar que acceptava 16 mesos de presó per defraudar un milió d'euros, per afegir: «Que malpensats que sou! Segur que ha estat casualitat».  

 

Alexis, de fet, va deixar el Barça el juny de 2014 i des d’aleshores ha jugat a la Premier League, a les files de l’Arsenal i del Manchester United. És per això que el compte de Twitter citat comparava dues imatges d’Antena 3.

 

 

A la primera, de fet, s’hi veia la notícia del frau fiscal d’Alexis i el jugador amb la samarreta del Barça. En una altra de 2016, però, exjugadors del Reial Madrid com Di Maria, Xabi Alonso i Carvalho, apareixien en una notícia del mateix àmbit judicial però amb samarretes d’altres equips.

 

Alexis Sánchez, amb la samarreta del Barça | CatalunyaDiari.cat

 

Un greuge amb el Barça

És el que ha volgut remarcar Gerard Piqué. El central, qui el seu dia es va servir de la xarxa per criticar els arbitratges a favor Reial Madrid, mostrar la seva voluntat de votar en un referèndum per l’autodeterminació, o per carregar contra Arbeloa, ha tornat a l’ull de l’huracà.

 

La piulada ha estat molt celebrada pels seguidors del central blaugrana i, a hores d’ara, aquesta ja compta amb gairebé 15.000 ‘retweets’, més de 26.000 ‘likes’ i gairebé un miler de comentaris.