Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Piqué marca el gol de l'empat a Cornellà-El Prat i fa callar a l'afició de l'Espanyol

El central blaugrana ha anotat el gol a les acaballes del duel

Gerard Piqué ha tornat a fer-ne de les seves. Després de carregar contra l’Espanyol assegurant que eren un club de Cornellà i respondre així contra els crítics que es burlen d’ell i la seva família a l’estadi blanc-i-blau, aquest ha «fet callar» a l’afició periqueita després de marcar el gol de la igualada al derbi d’avui.

 

Corria el minut 81 quan el central blaugrana ha rematat al fons de la xarxa una centrada botada prèviament per Leo Messi. Tot seguit, aquest no s’ha arronsat i s’ha posat el dit a kla boca en actitud provocadora per fer callar als afeccionats que s’havien aplegat al recinte blanc-i-blau.

Fent callar a l’afició rival

Ha estat la imatge del derbi. Després que els pericos s’avancessin al marcador amb un gol de Gerard Moreno, Piqué ha optat per fer callar als aficionats de l’Espanyol instants després d’anotar el gol de l’empat.

 

La imatge, a més, ha estat immortalitzada per molts.

On comença la rivalitat Piqué-Espanyol?

Gerard Piqué és repudiat per l’afició de l’Espanyol des que l’any 2009 va pronunciar la seva indiferència amb què el club baixés a segona divisió. Els periquitos estaven travessant un moment crític a la temporada i s’enfrontaven a un Barça líder dies després.

 

Així doncs, Piqué, altra vegada en roda de premsa, va incendiar l’espanyolisme explicant: «M’és absolutament igual si l’Espanyol baixa a segona». A partir d'aquest moment, part dels aficionats de l'Espanyol van carregar sistemàticament contra el '3' del Barça.

 

Dies abans, a més, Sergio Busquets havia fet unes declaracions similars. El fet més xocant d’aquella jornada, va ser que l’Espanyol —cuer de la Lliga— es va imposar al Barça al Camp Nou per 1-2 i trencant així amb una sequera que durava 27 anys.