rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Piqué i els pares de Kate Middleton, junts a Wimbledon

El central del Barça ha sorprès tothom apareixent amb els pares de la futura reina d'Anglaterra
Gerard Piqué amb la mare de Kate Middleton | CatalunyaDiari.cat

 

Gerard Piqué ja es tota una celebritat. El futbolista del Barça acumula tota mena d’anècdotes que van més enllà dels terrenys de joc i, potser aprofitant l’eliminació d’Espanya al Mundial, el central barceloní ha optat per aparèixer al torneig de Wimbledon amb una companyia reial: els pares Kate Middleton.

 

Al costat de Michael i Carole Middleton, pares de la Duquessa de Cambridge i de l’esposa del príncep Guillem d’Anglaterra, Piqué va poder veure el partit que enfrontava Venus Williams i Alexandra Dulgheru a la pista central d’un dels tornejos de tennis més prestigiosos del món.

 

Piqué, acompanyat pels pares de la futura reina anglesa

D’allò més elegant, el central blaugrana va fer la seva primera aparició pública després de la plantofada de la selecció espanyola al Mundial de Rússia on, de fet, Piqué va ser protagonista del penal que va contribuir a deixar fora de la cita els de Fernando Hierro.

 

Tot i que tampoc se sap quina és la relació que Piqué podria tenir amb els pares de la futura reina d’Anglaterra, Piqué va sorprendre tothom amb una imatge d’allò més curiosa. Les xarxes, com no podia ser d’altra manera, van embogir amb la ‘nova amistat’ de Gerard Piqué.

 

Gerard Piqué, amb la mare de Kate Middleton | CatalunyaDiari.cat

 

Estreta relació entre Gerard Piqué i el tennis

El grup inversor Kosmos —entitat fundada i presidida per Gerard Piqué—invertirà 3.000 milions de dòlars per transformar la Copa Davis per BNP Paribas. Tancat un acord per als pròxims 25 anys amb la Federació Internacional de Tenis, la idea del central del Barça passa perquè la competició tenística es disputa en una única seu, quelcom que no passava fins ara.

 

Així mateix, un altre dels al·licients de la nova competició seran les 18 nacions que es jugaran ‘l’ensaladera’ durant set dies.

Comentaris