Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Piqué vol muntar una nova Copa Davis

El jugador blaugrana porta mesos negociant la creació d'una espècie de Mundial, on hi participin els països més forts del món
Gerard Piqué s'interessa pel negoci del tenis | Arxiu

 

Gerard Piqué porta mesos deixant-se veure pels esdeveniments més importants del tenis. Al novembre va estar a Londres, a la Copa Mestre, seguint molt aprop la competició que reuneix als vuit millor jugadors de l'any. L'any passat, a Barcelona, també va estar a la Godó, aprofitant que viu a dos passos, i aquesta setmana a Caja Mágica, sentat a la pista Manolo Open. Queda clar que al jugador blaugrana li agrada el tenis, però també el negoci que l'acompanya. Des de fa un temps, Piqué no deixa de pensar en una interessant idea: una nova Copa Davis, que rivalitzi amb el mític esdeveniment, ara molt criticat pel seu format. Per a molts jugadors, la Copa Davis original ha deixat de ser una prioritat, i fa molt que es reclamen uns canvis que no es produeix, ja que és difícil que al tenis es mogui alguna cosa. 

Les eliminatòries de la Copa Davis estan mal situades en un calendari que no deixa descansar, s'ha de viatjar de punta a punta, canviar de pista a mitja temporada perquè l'escull el local, no dóna punts ni tampoc genera un benefici econòmic per a l'esportista. Segons assegura el diari 'ABC', la idea de Piqué és crear una espècie de Copa Mundial. El futbolista pensa en gran, i vol que el torneig, si arriba a materialitzar-se, sigui una referència al calendari. Hi hauria 16 països, Espanya i els altres més forts del tenis mundial, que jugarien durant una setmana a la modalitat de 'playoff'. La proposta és a deu anys, amb una bona xifra econòmica, però no s'ha definit, de moment, on se celebraria. 

 

Aquests dies el blaugrana ha estat a la zona de jugadors de Caja Mágica, acompanyat de la seva gent de confiança per mantenir reunions. S'ha vist amb el president de l'Associació de Tenistes Professionals, Chris Kermode, i també amb diversos jugadors. Amb molts d'ells té una relació molt bona, i ha obtingut opinions positives sobre la seva idea. A més, sembla que les reunions es troben força avançades, però encara queden coses per fer. El defensa té moltes ambicions més enllà del futbol, i ha vist en el tenis una oportunitat de negoci.

Comentaris