Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Joaquim Maria Puyal deixa les transmissions del Barça

El periodista precisa: ««No em jubilo. Després de 50 anys de transmissions, vull reorientar la meva activitat professional»
Puyal, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

El periodista Joaquim Maria Puyal deixarà de transmetre els partits del Barça a 'Catalunya Ràdio' després de més de 50 anys de transmissions. Tot i això, el periodista precisa: «No em jubilo. Després de 50 anys de transmissions, vull reorientar la meva activitat professional». 

 

 

Puyal (Barcelona, 1949) és una de les pedres angulars del periodisme català, fent de la seva irrupció a TV3 amb programes com 'La vida en un xip' o 'Un tomb per la vida' tota una efemèride. La seva activitat professional, però, s'ha vinculat al llarg de 50 anys al Barça. I és que la seva primera transmissió al Camp Nou la va dur a terme la temporada 1968-69

Puyal deixa el Barça, després de 50 anys de transmissions

Ara, doncs, comença una etapa de regeneració. 'Catalunya Ràdio', en aquest sentit, haurà de buscar el relleu del 'mestre' Puyal, després de 50 anys al peu del canó. S'haurà de veure també què acaba passant amb figures cabdals de la seva transmissió com la periodista Marta Carreras, l'analísta Ricard Torquemada i el productor Marcos Garcia

 

En el record, Puyal deixa també innumerables narracions per a la història, com el clàssic «ara ja em puc morir!» del Madrid-Barça de l'any 2005 després que Ronaldinho establís el 0-3 al marcador o la mítica 'maradoniàna' narració del gol de Messi el 2007, contra el Getafe.

 

Cal esmentar també, el ja clàssic «Urruti, t'estimo» que el periodista va pronunciar després que el porter de la dècada dels 80 aturés un penal a Valladolid que va fer campió de lliga al Barça de Terry Venables.