Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Convoquen una nova vaga de metro a Barcelona per la crisi de l'amiant

Rafa Nadal, «disposat a morir» per tornar a guanyar títols

Malgrat les lesions d'aquest any i les acusacions de dopatge, Nadal ha insistit en la seva voluntat de seguir competint al màxim nivell
Rafa Nadal està determinat a seguir guanyant títols quan torni a les pistes. | Europa Press.

 

«Estic disposat a morir». Així de contundent ha estat Rafa Nadal amb referència a tornar a competir en grans tornejos com el Grand Slam en una entrevista publicada a «The Times». El tennista manacorí ha destacat així la seva intenció de treballar al màxim amb l'objectiu d'acumular més títols a la seva ja extraordinària trajectòria.

Nadal ha reconegut que aquest últim any ha estat «molt dur», ja que es va lesionar en el que considera que era «el pitjor moment possible». Tot i així, el tennista s'ha mostrat tranquil i amb ganes de tornar a la pista al més aviat possible: «Això és part de la vida i he de ser positiu i seguir treballant dur, i ara el meu principal objectiu és recuperar-me i estar preparat per a la propera temporada», afirma. I ha tornat a insistir: «I estic disposat a morir per això».

El tennista també ha parlat sobre la seva decisió de querellar-se l'abril passat contra l'exministra francesa d'Esports Roselyne Bachelot per acusacions de dopatge. «Si algú com ella, que hauria de ser seriosa, pot dir aquestes estupideses, llavors arriba el moment de dir: val, d'ara endavant, prendré mesures legals amb tothom que faci afirmacions així i sense proves», ha sentenciat. «Sé el molt que he fet per arribar on estic i conec al cent per cent quins són els meus valors», ha afegit.