Primer pla de Florentino Pérez.

El Reial Madrid aparca les renovacions i inicia l'operació blindatge: No pot marxar

El Reial Madrid no pot deixar sortir un dels seus pilars i Florentino pren una decisió

El Reial Madrid està pendent de diverses operacions clau per al seu futur. Kroos, Modric, Nacho, Benzema… Tots ells acaben contracte i Florentino Pérez té molta feina al davant.

Tot i això, sembla que el president del Reial Madrid no té excessiva pressa. I abans de centrar-se en els que poden marxar, prefereix solucionar altres aspectes com la continuïtat d'un dels seus pilars defensius: Éder Militao.

Militao s'ha convertit en un dels millors centrals del planeta gràcies al Reial Madrid i Florentino no vol ensurts. D'aquesta manera, sembla que les operacions pendents hauran d'esperar, ja que abans cal assegurar el futur d'Éder Militao.

Primer pla d'Éder Militao.
Éder Militao és fonamental pel Reial Madrid. | Europa Press
 

Éder Militao afronta la seva quarta temporada al Reial Madrid

Éder Militao va aterrar el 2019 passat procedent del Porto a canvi de 50 milions d'euros. El seu fitxatge va provocar molta polèmica, ja que aleshores era un complet desconegut i el seu preu semblava massa elevat.

Però amb el pas dels partits, Éder Militao ha esdevingut una peça clau per al Reial Madrid i aquests 50 milions es queden molt curts. Mitja Europa vol aconseguir els seus serveis i, per això, a Florentino li urgeix poder oferir-li una millora de les seves condicions.

De fet, el mateix Ancelotti ja va reconèixer fa uns dies la importància d'Éder Militao al Reial Madrid i es va desfer en elogis cap al brasiler: «És el millor central del món», va dir el tècnic blanc.

Éder Militao passa per davant dels intocables del Reial Madrid

Éder Militao és un fix en els esquemes d'Ancelotti i està mantenint a la superfície la nau blanca durant tota la temporada. I és que mentre altres com Àlaba o Rüdiger han anat encadenant males actuacions o dies de baixa, Militao s'ha mantingut ferm al centre de la defensa.

Ara ja ningú no dubta d'Éder Militao. És més, tots coincidirem que, si deixa el Reial Madrid, el club blanc tindria un problema seriós. Per això, Florentino Pérez no s'ho ha pensat dues vegades i vol tancar la situació abans que la de molts intocables.

Com hem dit, Modric, Kroos o Benzema afronten els últims mesos al Santiago Bernabéu i Florentino ha de decidir què fer. En molts casos, l'oferta ja és damunt la taula i tot depèn del desig dels jugadors, però la situació d'altres com Lucas Vázquez, Nacho, Ceballos o Asensio és ben diferent i han d'esperar que es tanqui la millora contractual d'Éder Militao.

Fotomuntatge d'Éder Militao amb jugadors del Reial Madrid.
Éder Militao obliga al Reial Madrid a moure fitxa. | CatalunyaDiari
 

Éder Militao té moltes opcions i espanta el Reial Madrid

L'enllaç d'Éder Militao amb el Reial Madrid acaba l'estiu del 2025, però Florentino no vol esperar que això passi i ja s'ha posat fil a l'agulla. El president li ofereix dos anys més a Madrid i un augment de sou considerable. Militao, per part seva, està molt content a Espanya i vol seguir de blanc, així que no hi haurà problema per signar l'acord.

Això sí, caldrà fer-ho ràpid perquè Militao és el gran desig dels millors equips d'Europa: Chelsea, PSG, United, City… Tots volen comptar amb el central brasiler, però el Reial Madrid té l'avantatge.

Si res no canvia, Éder Militao ampliarà la seva relació amb el Reial Madrid fins al 2027 i obligarà el club a prendre decisions molt difícils amb jugadors com Nacho o Lucas Vázquez. De moment, no hi ha res oficial, però és qüestió de dies que Florentino Pérez faci el pas.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!