rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

La renovació de Messi depèn del suport que el Barça doni a la seva causa judicial

L'astre argentí exigeix que el president del FC Barcelona recorri la sentència i que el club assumeixi la responsabilitat penal

La condició que ha posat Messi per la seva renovació té poc a veure amb una quantitat econòmica. La xifra ja està tancada i es troba al voltant dels 50 milions d'euros anuals lliures d'impostos, a més d'un contracte d'entre tres i cinc anys. El que exigeix el futbolista és que el FC Barcelona doni suport a la seva causa judicial i n'assumeixi la condemna. Tot i que el club ja ha començat a retornar-li al jugador els 53 milions que va pagar a Hisenda sota el concepte de «prima de fitxatge», l'astre argentí considera que ha rebut un tracte humiliant i que el Barça, molt allunyat de com han afrontat el cas de Neymar, segons ha explicat el diari 'ABC'.

El club va enfrontar-se amb la justícia per aconseguir un pacte que deixés Neymar i la seva família lliure de qualsevol multa i condemna. Però en el cas de Messi la seva actitud ha estat molt diferent i han estat ell mateix i el seu pare els qui s'han ocupat de la causa. El jugador entén la seva condemna, perquè va existir evasió fiscal, però considera que darrere hi ha motius polítics perquè ell no s'ocupa de les seves finances. Així, el que vol el futbolista és que el president del Barça recorri la sentència i que el club assumeixi la responsabilitat penal. En cas que el club es negués a fer-ho, la renovació perillaria i podria convertir-se en el motiu de la sortida de Messi de l'equip català.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris