Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Revolt mediàtic entre els seguidors de futbol per Leo Messi i el seu bessó de l'Iran

Reza Paratesh està sent parat pels carrers de Teheran, la gent li demana autògrafs i fotografies com si es tractés del mateix Messi
Reza Paratesh, doble de l'astre blaugrana. | Youtube. Ruptly TV.
 
 

 Els seguidors del món del futbol estan fascinant amb el doble de Leo Messi. Es diu Reza Paratesh, és iranià i ha fet la volta al món per la seva indiscutible semblança amb l'astre blaugrana. En els últims dies, s'ha convertit en un fenomen viral, sortint al carrer amb la samarreta de Messi, tant del Barça, com de la selecció Argentina.

Paratesh confessa que li havien comentat la seva semblança amb el '10', però no va ser fins que el seu pare el va animar a fer-ho, va ser llavors quan va començar a copiar completament el 'look' de l'argentí. L'iranià és una sensació pels carrers de Teheran, on cada dia, el paren per demanar-li fotos i autògrafs com si es tractés del jugador blaugrana. Paratesh també admet que no ha calgut de cirurgia per semblar-se a Leo Messi, però que es retalla i es cuida la barba perquè s'assembli, el més idènticament possible, a la de Messi. Tot i que no té les mateixes qualitats futbolístiques, molta gent s'ha preguntat per les habilitats del doble de Messi, que només imita al 'crack' del Barça físicament. Reza reconeix que li agrada sentir-se popular i que la gent el pari pel carrer, i afegint que la seva família li diuen Messi des que era un adolescent. El somni de Reza Paratesh, tal com ho ha reconegut ell mateix, és conèixer Leo Messi algun dia.