MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

Entren a robar a la ciutat esportiva de l'Espanyol, a Sant Adrià de Besòs

Els lladres només es van endur una caixa amb diners i no van prendre ni documents ni arxius comprometedors
La ciutat esportiva de l'Espanyol va patir un robatori durant la matinada del passat 17 d'octubre | Twitter / Cerdanyola Vallès FC

 

Succés d’allò més sorprenent a la ciutat esportiva de l’Espanyol. Uns lladres van entrar durant la matinada del passat dimecres, 17 d’octubre, a la ‘Dani Jarque’ per robar-hi objectes de «no gaire valor». Segons ha avançat ‘SER Catalunya’, el furt es va produir al camp 3 de les instal·lacions blanc-i-blaves i els Mossos d’Esquadra es va fer càrrec ràpidament de la investigació del succés.

 

Cal destacar, però, que segons informa el mitjà citat sembla que es tracta només d’un furt menor i anecdòtic, ja que els lladres només es van endur una caixa metàl·lica amb diners i van desestimar prendre documents o arxius comprometedors de l’històric club català.            

 

Un furt menor a la ciutat esportiva de l’Espanyol

Tot sembla indicar que es tracta només d’un fet casual. Segons les fonts citades de ‘SER Catalunya’, l’acció delictiva va ser menor i els lladres només van optar per endur-se objectes d’un valor irrisori.

 

Roben al domicili de Gerard Piqué

Els pares de Gerard Piqué van alertar al 112 durant la matinada del passat 6 de juny d’un robatori a la seva propietat d’Esplugues, a Barcelona. El furt es va produir a casa del futbolista, i els seus pares van avisar a la policia sobre mètode «silenciós» de l’acció dels lladres.

 

Gerard Piqué es lamenta després d'una ocasió fallada davant el Girona | CatalunyaDiari.cat

 

 

Els lladres, finalment, es va endur diversos rellotges de valor de la residència de la família del ‘3’ del F.C.Barcelona, tal com va avançar la ‘Cadena SER’. Tot i això, els lladres van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra després que haguessin dut a terme un total de 22 robatoris en domicilis de Barcelona i de la seva àrea metropolitana.

 

Tot sembla indicar, però, que el robatori a la ciutat esportiva de l’Espanyol no compta amb aquestes cridaneres dimensions, ja que es tractaria únicament d’un fet molt puntual.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris