Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Roma estudia denunciar el Barça pel fitxatge de Malcom

El Barça s'ha posat enmig de les negociacions entre la Roma i el Girondins de Bordeus pel traspàs del 'paulista'
Malcom, besant l'escut del F.C Barcelona | FC Barcelona

 

L’operació fugaç del Barça amb Malcom podria tenir nefastes conseqüències a les oficines del Camp Nou. El club blaugrana va interessar-se pel fitxatge del jugador brasiler del Girondins de Bordeus quan ja havia aparaulat la seva arribada a Roma —fins i tot el club romà ja havia anunciat la seva contractació— i ara el club italià estaria plantejant-se denunciar el Barça per aquest fet.

 

El director esportiu del club, Monchi, acaba d’explicar que estudien accions legals contra el Barça per haver-se interposat en un fixatge ja tancat. «El tracte estava fet i teníem permís perquè el jugador viatgés a Roma. Fins i tot hi havia un avió programat perquè vingués», ha al·legat el directiu mentre assegura: «Estem estudiant si hi ha alguna opció de denunciar. És cert que no vam firmar res, però hi ha molts missatges amb el jugador i amb el seu president».

 

 

El controvertit fitxatge de Malcom pel Barça 

Ha estat el mateix director esportiu de la Roma, Monchi, qui ha assegurat que estudien denunciar el club blaugrana. Després d'un dia molt controvertit a Roma —havien anunciat ahir a última hora el fitxatge de l'extrem i fins i tot s'havia concertat un vol amb Malcom— el director esportiu de l'entitat romanista ha donat avui la seva versió dels fets

 

«El tracte estava fet, i teníem permís perquè el jugador viatgés a Roma per realitzar un reconeixement mèdic. Hi havia un avió programat per partir a les nou de la nit que arribaria a les onze de la nit; tot va ser ordenat. Per això estàvem tranquils», ha relatat Monchi mentre diu que les coses es van començar a torçar.

 

Malcom, amb la samarreta del Girondins de Bordeus | CatalunyaDiari.cat

 

«Quan arribem a l'acord amb el Girondins, uns 30 minuts després, el seu president, Stephane Martin, em va trucar per dir-me que hi havia molts rumors sobre el fitxatge, i que per a ells seria millor fer una declaració oficial. Per això, tot i no estar-hi d'acord, vam anunciar l'arribada del jugador», ha explicat l'exdirector esportiu del Sevilla. 

 

Una millor oferta del Barça

Finalment, doncs, Monchi parla de la millor oferta del Barça, que va acabar decantant la balança. «Després d'aquesta reunió, em va sorprendre que els agents i el Girondins volguessin una altra oferta millorada, ja que el Barcelona encara estava pressionant per arribar a un acord. Els vaig dir que no volíem entrar en una subhasta: no podíem seguir així i per això tot va acabar com va acabar».