Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ronaldinho fa una 'sotana' a Puyol i aquest reacciona amb un cop de colze

Els dos exjugadors del Barça van retrobar-se en un acte de la ‘Fundació Johan Cruyff’ i la ‘Fundació del F.C. Barcelona’
Ronaldinho intenta burlar-se de Puyol i aquest reacciona donant-li un cop de colze | CatalunyaDiari.cat

 

Ronaldinho i Puyol són dos símbols del barcelonisme. El primer per la seva rauxa i qualitat; el segon per la seva tenacitat i amor als colors del Barça. Tots dos, però, feia temps que no es veien i Ronaldinho, en aquest sentit, va celebrar el retrobament amb una acció que va fer empipar d’allò més Carles Puyol.

 

En un acte de la ‘Fundació Johan Cruyff’ i la ‘Fundació del F.C. Barcelona’, Ronaldinho va aprofitar que tant ell com Puyol eren l’objectiu de les càmeres per sorprendre Puyol amb una ‘sotana’. Com es pot veure en el vídeo, però, Puyol reacciona donant-li un cop de colze a l’astre brasiler. Quelcom, en to de broma, que evidencia que la relació entre els dos exfutbolistes del Barça continua sent idíl·lica.

 

 

Puyol a Ronaldinho: «Falta? Demanem el VAR?»

Va ser la reacció de l’exjugador del Barça després de l’acció. El mític ‘5’ del Camp Nou va voler publicar l’acció al seu Twitter personal, així mateix, va comentar: «Falta? Demanem el VAR?  #Passalapiolotaperonoeljugador».

 

Al fil de la qüestió, doncs, el mateix Ronaldinho també va voler contestar l’excapità del Barça via Instagram. El ‘10’ carioca, però, va optar per editar un vídeo on se’l podia veure a ell amb una corona i a Puyol preguntant-se per on havia passat la pilota després de la seva acció.

 

El vídeo ha causat autèntic furor a les xarxes, i en el cas de Carles Puyol, la seva publicació ja compta amb més de 13 'retweets' i més de '54 agradaments'

Comentaris