EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

Ronaldo podria ser sancionat amb cinc partits per l'empenta de la Supercopa d'Espanya

El col·legiat Ricardo de Burgos Bengoetxea ha recollit a l'acta d'anada que el jugador «el va empènyer lleugerament en senyal de disconformitat»

 

El basc Ricardo de Burgos Bengoetxes, el col·legiat que va arbitrar el partit d'ahir de la final de la Supercopa d'Espanya, ha recollit en l'acta d'anada l'empenta que li va donar Cristiano Ronaldo després de ser expulsat. Una acció que podria tenir greus conseqüències per al jugador portuguès, que el basc va expulsar per doble amonestació. Després de mostrar la primera groga per treure's la samarreta i celebrar el seu gol, el portuguès va «simular haver estat objecte d'infracció», en el minut 82 del partit. El col·legiat va interpretar que el jugador madridista es va deixar caure, davant l'arribada d'Umtiti, dins de l'àrea del Barça. Però és a l'apartat C de l'acta on es recull la reacció de Cristiano després de veure la cartolina vermella. «Cristiano Ronaldo, un cop mostrada la targeta vermella, em va empènyer lleugerament, en senyal de disconformitat», va escriure. 

Es tracta d'un incident que té un precedent la temporada passada, quan Livaja, jugador del Las Palmas, va empènyer Martínez Munuera, durant un partit contra l'Alavés. El jugador canari va veure la vermella directa, després d'una entrada per darrere a Marcos Lorente, quan faltaven tan sols cinc minuts per la final. Després d'això, el comitè el va sancionar amb cinc partits, un per la targeta vermella i quatre per l'empenta, que va ser menys evident que la de diumenge. Per ara, haurem d'esperar fins al dimecres, per saber què passarà amb Ronaldo.