Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Guàrdia Civil deté 9 independentistes per planificar «accions violentes»

Samuel Eto'o, arruïnat pel seu representant

L'exblaugrana assegura que va robar-li diversos milions d'euros
Eto'o demana que es jutgi el seu representant | Youtube

 

Samuel Eto'o assegura que té proves que acrediten que el seu representant i home de confiança durant els últims anys, José María Mesalles, l'ha estat robant de forma sistemàtica. El del Camerun, segons el portal 'Crónica Global', demana que es jutgi l'home que presumptament va posar al seu nom més del 50% del patrimoni del futbolista i va utilitzar 23 milions d'euros sense consultar-ho amb el seu client. 

L'actual jugador de l'Antalyasport turc, Samuel Eto'o, ha estat víctima d'un home en qui ha confiat durant quinze anys. Ho explica el seu advocat en un comunicat: «Aprofitant-se de la plena confiança que el meu representat tenia en ell, José María Mesalles va desenvolupar diverses actuacions per acabar apoderant-se a poc a poc del patrimoni immobiliari, a través d'un complicat sistema financer, amb l'únic objectiu d'anar-se apropiant dels ingressos». 

 

L'exblaugrana, que creia ser propietari de la seva empresa Bulte 2002 en la seva totalitat, va emportar-se una sorpresa: va descobrir que, en realitat, ell comptava amb un 0,29% de les accions i Mesalles, a través d'altres empreses, controlava el 99%. Una auditoria a Bulte 2002 ha revelat que Mesalles hauria fet pagaments de més de 23 milions d'euros que pertanyien al jugador. 

Tot i que Eto'o està encara acusat i pendent d'un judici per quatre delictes fiscals, el futbolista aprofita per declarar que era Mesalles qui s'encarregava de les gestions i els contractes. Sigui com sigui, al camerunès se li reclamen gairebé 4 milions d'euros per part de l'Agència Triburària. 

Comentaris