Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els secrets de la dieta de Leo Messi

Els revela aquest divendres Mundo Deportivo

El futbolista del Barça, Lionel Messi. Foto: 90 Min

 

La dieta ajuda a Leo Messi a ser el millor futbolista del món? El diari «Mundo Deportivo» ha tingut accés a una entrevista amb el doctor Giuliano Poser, que ha tractat la dieta de Leo Messi en els darrers dos anys, des de després del Mundial del Brasil de 2014. En la breu entrevista mantinguda al rotatiu esportiu del Grup Godó, Poser explica que el seu mètode es basa en la kinesiologia aplicada.

 

 

Per a Poser, hi ha cinc aliments que, segons explica, són claus: aigua, un bon oli d'oliva, cereals integrals i fruites i verdures fresques. També elogia el gra i els fruits secs. El facultatiu explica que la carn s'ha de consumir amb més mesura del que es consumeix habitualment a l'Argentina, igual que la sal. En canvi, diu que els músculs tenen un detractor clau: el sucre.

 

A banda de l'alimentació, el mètode de Poser s'ajuda de l'homeopatia i la kinesiologia, i en la medicina natural en general. Des que es tracta amb ell, Messi, que ja tenia un cos atlètic, ha perdut tres quilos i mig i ha guanyat en massa muscular.