Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sergio Busquets serà pare per segon cop

El futbolista del FC Barcelona està d'enhorabona després de guanyar la Copa del Rei a Madrid

Sergio Busquets està d’enhorabona. El migcentre del F.C.Barcelona acumula títol rere títol amb el club blaugrana —és a les portes d’aconseguir el doblet— i acumula, també, boníssimes notícies a casa seva. Ja que tal com ha revelat la seva dona, Elena Galera, el futbolista i ella esperen el seu segon fill.

 

«Sumant felicitat. Algú es convertirà en germà gran...», ha explicat la dona de Busquets a Instagram, a través d’una imatge on es podia veure el seu primer fill, Enzo, fent-li un petó a panxa al jardí de casa seva.  

«Els meus tres prínceps»

És la frase que fa servir la mateixa Elena per explicar la idíl·lica situació que viu a casa seva. Més enllà de demostrar l’estima que té cap a Sergio Busquets i el seu fill Enzo, de 2 anys, la revelació de la dona de Busquets fa intuir que esperen un altre nen.

 

Sergio Busquets tindria d’aquesta manera, un segon fill perquè pugui seguir els seus passos com a futbolista. I és que el pare de l’actual jugador del Barça, Carlos Busquets, també va ser porter del primer equip del club blaugrana.

 

Els VIPS feliciten la parella

La notícia, en aquest sentit, ha estat molt ben rebuda pels seus seguidors a les xarxes. Personalitats com la periodista i parella d’Iker Casillas, Sara Carbonero, no ha dubtat en dir-los: «Enhorabona família».

 

Els VIPS, han felicitat la parella | Instagram

 

 

No ha estat, però, l’única VIP que els ha felicitat. També ho ha fet Romarey Ventura, la dona de Jordi Alba, explicant: «M’encanteu!! Quines ganes!!!». Així mateix, la parella del també jugador del Barça ha dit «amiguet d’en Piero», perquè el seu fill Piero tindrà ara un nou amic amb qui jugar.

 

Finalment, la dona de Messi, Anonella Roccuzzo, els hi ha dit «guapíssims», mentre que el futbolista Marc Bartra, la dona de Thiago Alcántara i la de Luis Suárez també han felicitat la parella.