Gabri Veiga al costat dels escuts del Chelsea, Liverpool, Nápoles, Newcastle i Aston Villa

Què està passant amb Gabri Veiga? El Celta somia amb la seva continuïtat

La situació amb Gabri Veiga és incerta i el fulletó segueix

Dies frenètics abans del tancament de mercat són els que es viuen a les direccions esportives de tots els clubs. Molts noms que van i venen i diferents operacions per tancar. Algunes que ja s'allarguen des de fa moltes setmanes i que han esdevingut el fulletó de l'estiu.

Així li succeeix al Celta de Vigo amb una de les seves joies. Gabri Veiga va enlluernar l'any passat amb la samarreta celeste i grans equips, nacionals i internacionals, s'hi van llançar. Rafa Benítez ja tenia assumit que aquest curs no podria comptar amb ell, però de moment segueix a Vigo i el seu futur està per decidir.

Muntatge de Rafa Benítez i Gabri Veiga
Veiga es podria quedar | Europa Press

Una venda que es trenca

Divendres passat des d'Itàlia i des del mateix voltant del Celta de Vigo donaven per feta la seva marxa al Nàpols. Encara més, fins i tot s'havien filtrat les xifres del traspàs, que hauria de tancar-se en 30 milions més sis en variables. Però les negociacions amb el vigent campió de la Sèrie A sembla que s'han trencat a una setmana del tancament del mercat.

Des del voltant del Celta de Vigo insisteixen que continuaran parlant per intentar reconduir la situació. De fet, el conjunt gallec compta amb la seva marxa i necessita els diners per reforçar-se. I és que el nou projecte de Rafa Benítez no ha començat bé i li manquen peces per poder construir un equip competitiu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

El temps corre i la incertesa creix

Però ara mateix ja no es pot descartar que s'hagi de quedar al Celta de Vigo. Dependrà del mercat i de si el club aconsegueix tancar un tracte que el convenci. A l'aguait hi ha molts conjunts de la Premier League com el Chelsea o el Liverpool, que porten seguint el jugador des de fa molts mesos.

Mentrestant, Veiga veu perillar una opció molt important per fer un salt en la seva carrera esportiva. El temps corre i la incertesa s'apodera d'una de les situacions que s'està allargant més aquest estiu. Per tant, Rafa Benítez haurà de decidir si aquest divendres, contra el Reial Madrid, se l'emporta convocat o el deixa sense jugar com a la darrera jornada.