rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Thiago Messi, un calc del seu pare

A través de l'Instagram d'Antonela podem veure com el petit de 5 anys ja s'ha fet molt gran
Leo Messi i Antonella Rocuzzo celebren el Diumenge de Pasqua en família | instagram @leomessi

 

Tot va sobre rodes a la vida dels Messi. Lionel ha guanyat el doblet amb el Barça, tot i que la felicitat dels blaugrana dependrà, en part, del triomf o el fracàs del Reial Madrid a la final de la Champions. Mentrestant, Anonela Roccuzzo segueix fent ús de les xarxes per mostrar la seva idíl·lica situació.

 

A través dels comptes oficials d'Instagram podem conèixer detalls de la vida més privada dels Messi i, entre altres coses, podem observar com de gran s'està fent Thiago, que ja té cinc anyets.

El petit Thiago, un calc del seu pare

El petit de la família està cridat a ser una gran estrella de futbol com el seu pare, però no nomésaixò, i és que molts usuaris ja s'estan adonant de la gran semblança física que comparteix amb el seu progenitor. «No pots ser més bonic», afegeix Antonela a una de les precioses instantànies.

A través de totes aquestes fotos podem veure com el germà major de Mateo i Ciro cada vegada s'assembla més i més al '10' del Barça. És realment sorprenent.

 

Però no només això, i és que Antonela confessa que és una #mamababosa i que Thiago «és un buenazo». Pel que sembla, també ha heretat el caràcter tranquil de Lionel. ¡Aquest nen ho té tot de cara!

Com sabem, Antonela segueix amb passió l'actualitat de l'equip del seu home. De fet, es va fer un selfie a la gespa del Wanda Metropolitano per celebrar la conquesta de la Copa del Rei.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris