rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

El PP porta a la Fiscalia els vídeos dels presos gravats al Congrés

Tres bessones idèntiques competeixen per primera vegada als Jocs Olímpics

Les tres participaran en la marató femenina
Les germanes. | Cedida.

 

Per primer cop en tota la història dels Jocs Olímpics, tres bessones idèntiques competiran al mateix esdeveniment, en aquest cas, a la marató femenina. Les tres bessones, de nacionalitat estoniana, tenen 30 anys i es coneixen com el «Trío de Rio», seran les encarregades de participar en la marató femenina que es disputarà aquest diumenge. La família Luiks està composta per les germanes Leila, Liina i Lily. Cal destacar que les Luiks van ser capturades fent-se fotografies i entrevistes a la vil·la olímpica mentre es preparaven pel seu gran dia.

 

Segons una de les germanes, Lily, «Vam veure que després d’un any havíem pogut obtenir bons resultats a Estònia i vam pensar que podíem aconseguir un bon resultat fora d’Estònia, i d’aquesta forma fer alguna de les grans competicions com els Campionats d’Europa i els Jocs Olímpics». A l’hora de parlar de rivalitat, les germanes expliquen que s’ajuden mútuament entre elles, fins i tot, en tàctiques de carrera, com per exemple fent torns per actuar com a trencavents.

 

Cal afegir que les germanes viuen a Estònia per separat i que a vegades han d’entrenar per separat. Però la majoria dels hiverns, el passen totes tres juntes en un camp d’entrenament a Kènia i gaudeixen de la companyia mútua. Tot i això, les tres bessones no són les favorites per aconseguir el podi en aquests Jocs Olímpics de Río. 

Comentaris