TENS TELEGRAM?

☀️ Cada dia la previsió al teu mòbil. Apunta't gratis clicant aquí!

Twitter es mofa d'un aficionat que demana que el Barça li torni els 150 € de la samarreta de Neymar

L'aficionat va publicar aquesta petició i va rebre l'escarni de tots els tuiters

 

Que el món del futbol avui en dia està en constant canvi és una cosa que sap tothom. Tot i això, la realitat de les últimes setmanes al FC Barcelona ha estat del tot difosa amb el traspàs de Neymar Jr al París Saint-Germain. Ni els directius del Barça sabien si Neymar Jr es quedaria o no —Jordi Mestre va assegurar que el brasiler es quedaria el 200%— i per això tota la informació sobre el flamant 10 del PSG era preuadíssima. Doncs bé, tot i la volatilitat de traspàs de Neymar Jr al PSG, molts culers van llançar-se a la piscina i van decidir comprar-se la samarreta del brasiler.

Tot i que l'operació ha deixat una gran quantitat a les arques del FC Barcelona, sembla que al tuiter de la imatge ningú no li pot treure l'enrabiada. L'aficionat va dirigir-se al punt de venda i es va comprar una de les samarretes de la temporada 2017-2018 amb el nom de Neymar Jr i el dorsal número 11 estampats. L'usuari va pagar la xifra de 150 € perquè va decidir comprar un producte personalitzat. El cas és que dies després, quan es va fer ressò de la notícia del traspàs, Luis —així s'anomena l'usuari— va decidir expressar a Twitter la seva emprenyada, de la mateixa manera que ho va fer un seguidor de la Juventus que va comprar la samarreta de Bonucci.


Després de penjar la fotografia i el missatge demanant que el FC Barcelona li retornés els diners, els usuaris de la popular xarxa social van aprofitar per criticar-lo obertament. «150 més objectius?» o «Pots arrencar les lletres i si queda una mica malament doncs li dona un toc vintage que queda molt bé» van ser dos dels prop de 800 missatges que va produir la imatge. I és que com recomana un usuari: «Les samarretes s'han de comprar amb el mercat tancat!»

 

 

Comentaris