rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La UEFA obre un expedient disciplinari a Pep Guardiola per «conducta inapropiada»

També en va obrir un altre contra el Liverpool per llançaments d'objectes i ús de bengales per part de la seva afició
La UEFA obre un expedient disciplinari a Pep Guardiola. | Cedida

 

La UEFA ha obert un expedient disciplinari contra l’entrenador del Mancester City, Pep Guardiola, per «conducta inapropiada» durant el partit de Champions d’aquest passat dimarts, 10 d’abril, entre l’equip del tècnic català i el Liverpool.

 

I és que Guardiola va ser expulsat poc després que l’àrbitre espanyol Mateu Lahoz assenyalés el final de la primera part. El tècnic català es va dirigir al col·legiat recriminant-li visiblement diverses decisions que haurien perjudicat el seu equip, entre les quals hi hauria un gol vàlid que Lahoz va anul·lar per un suposat fora de joc, el quals hauria significat el 2-0 per als de Guardiola.

 

La UEFA obra un expedient disciplinari contra el Liverpool

Així doncs, i quan Guardiola ja era camí dels vestidors, l’àrbitre va comunicar als ajudants del tècnic català la seva expulsió, amb la qual cosa va haver de veure tota la segona part des de la graderia.

 

A més de l’obertura d’un procediment disciplinari contra Guardiola per «conducta inapropiada de l'entrenador (Art.69)», la UEFA també ha obert un expedient disciplinari contra el Liverpool per llançaments d'objectes i ús de bengales per part de la seva afició. Ara els casos seran examinats pel seu Comitè de Control, Ètica i Disciplina el pròxim 31 de maig, tal com informa ‘El Nacional’.

 

 

 

Rafael Hernando (PP) es mofa del llaç groc de Guardiola

D'altra banda, el diputat del Partit Popular, Rafael Hernando, ha aprofitat l'eliminació del Manchester City per mofar-se del llaç groc que llueix el tècnic català Pep Guardiola. «Ahir vaig veure que alguns van tenir molt mala sort i el llaç groc no els va servir de res», va dir el popular als passadissos del Congrés dels Diputats. 

 

Unes declaracions que Hernando feia en ser preguntat sobre si creu que el llaç groc en defensa dels presos polítics era ofensiu, tal com ha afirmat el ministre de Justícia Rafael Catalá. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris