Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rubén Baraja mirant al capdavant amb la cara seriosa i l'escut del València CF al fons

Problemes per a Rubén Baraja: El València CF perdrà un dels seus fitxatges al gener

El delicat moment del València CF fa que la notícia sigui encara pitjor

El València CF travessa un moment realment complicat des de fa uns quants anys. Des que Peter Lim va agafar els comandaments, el club txe s'ha vist minvat fins gairebé baixar a Segona Divisió la temporada passada i la situació no té pinta de millorar. I és que un dels pocs fitxatges que ha arribat aquest estiu, Selim Amallah, ja té fetes les maletes per anar-se'n el proper 13 de gener.

Rubén Baraja no dóna crèdit a la notícia, però és 100% verídica i suposa un greu problema per als plans del València CF. Sí, perquè els fitxatges que han arribat durant aquest estiu són insuficients i, a sobre, Selim Amallah es perdrà l'inici del 2024. El marroquí és un fix en els plans del seleccionador Walid Regragui i estarà amb total seguretat a la llista definitiva de la Copa Àfrica per a lament dels aficionats valencianistes.

Selim Amallah deixarà un buit enorme a la medul·lar del València CF

Selim Amallah només ha disputat 20 minuts des de començament de LaLiga, però el seu talent està fora de tot dubte i apunta a ser titular aquest cap de setmana. El València CF s'enfronta a l'Atlètic de Madrid dissabte a les 16.15 i els de Rubén Baraja lluitaran per retrobar-se amb la victòria dues jornades després.

Per això, Selim Amallah es presenta com una peça clau en els esquemes de Rubén Baraja. El migcampista té molta arribada i el seu imponent físic pot ajudar l'equip a conquerir els objectius, per la qual cosa la baixa a partir del gener serà decisiva. La Copa Àfrica comença el proper 13 de gener i la Selecció del Marroc és una de les grans favorites per endur-se el trofeu.

Selim Amallah amb un mig somriure davant del logo de la Copa Àfrica
Amallah s'anirà a jugar la Copa Àfrica | Europa Press

D'aquesta manera, tot apunta que Selim Amallah estarà fora fins a finals de gener o principis de febrer, cosa que es tradueix en un maldecap per a Rubén Baraja. Però a més, el pitjor per al València CF és que el '19' no serà l'únic que marxi a la Copa Àfrica, ja que Diakhaby també participarà a la competició.

Rubén Baraja haurà de fer malabars

A partir del 13 de gener, Rubén Baraja haurà d'estirar enginy per crear un onze competitiu. El València CF no ha fitxat prou i, a més, perdrà Selim Amallah i Diakhaby per culpa de la Copa Àfrica.

Davant d'aquest escenari, Rubén Baraja s'encomana a les grans promeses del vestidor perquè li treguin les castanyes del foc. Diego López i Javi Guerra estan sent del millor en aquest inici de LaLiga i hauran de prendre les regnes del València CF més aviat que tard. D'altra banda, la Copa Àfrica debilitarà les opcions del quadre che clarament, però també pot servir per descobrir nous talents. De moment, l'únic que és clar és que Selim Amallah no hi serà durant diverses setmanes.