Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Valverde no compta amb un Sergi Roberto que no deixa de rebre ofertes d'altres clubs

El jugador ha vist que no entra als plans de Valverde i podria marxar a una de les grans lligues
Sergi Roberto no compta pels plans d'Ernesto Valverde | FC Barcelona

 

Els jugadors del Barça sempre han estat elogiats per la seva tècnica i criteri. Acostumen a ser els millors a les seves posicion, i es converteixen ràpidament en objectes de desig per tot tipus de clubs. Tot i això, l'arribada d'un nou entrenador implica de vegades un canvi de mentalitat i d'esquema que fa que alguns jugadors totalment consolidats perdin la seva condició d'intocables. Precisament això li ha passat a Sergi Roberto, que ha vist com l'arribada del tècnic extremeny li ha complicat la permanència a l'equip titular. Roberto s'havia convertit en un lateral dret resolutiu amb la capacitat d'adaptar-se a una demarcació amb la qual no estava familiaritzat. Ara, amb l'arribada de Semendo i la recuperació d'Aleix Vidal, el de Reus ha vist l'oportunitat per tornar a la seva posició original: migcampista. 

Tot i així, segons 'Sport', Roberto sembla que no entra als plans d'Ernesto Valverde, qui ha decidit que la «batuta» de la medul·lar ha d'estar en mans dels migcampistes més experimentats. Coneixedor de la situació, Roberto ha enviat al seu representant, Josep Maria Orobitg, a entrevistar-se amb els representants del club per tal d'esclarir la problemàtica. Des del nucli blaugrana han informat que tenen la intenció de renovar al futbolista el pròxim any, tot i que han matisat que la seva decisió depèn del rendiment al terreny de joc.

 

Sergi Roberto és conscient que el pròxim estiu comença el Mundial de Russia i ha de fer una bona campanya en termes futbolístics per tal de cridar l'atenció de Julen Lopetegui. Si no compta amb oportunitats al Barça, podria decantar-se per marxar a un club de prestigi que li garanteixi un bon «grapat de minuts» per demostrar tot el seu potencial. Entre els possibles destins de Sergi Roberto podem trobar el Manchester United, la Juventus o el Chelsea. L'últim, dirigit per Antonio Conte, que segons el rotatiu català, hauria insistit molt personalment per adquirir els serveis de Sergi Roberto. Ara per ara, la clàusula de Sergi Roberto estaria a 40 milions d'euros, un preu molt assequible pel potencial que tenen els clubs citats.