Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Víctor Valdés compta amb un futur incert al futbol anglès

El porter català podria marxar a un altre club després que el Middlesbrough hagi consumat el descens a la Premiere League
Víctor Valdés durant la seva etapa al FC Barcelona | cedida

 

L'exporter del Barça Víctor Valdés va fitxar pel Middlesbrough de la Premier League aquest estiu passat. Després d'una temporada, el seu futur al club anglès està a l'aire tot i tenir encara un any més de contracte. El club del Riverside parla molt bé del jugador, elogia la seva serietat i el seu treball, i destaca que sempre té un bon tracte amb tothom. Per aquests motius, afegint que Valdés té un bon rendiment, The Boro vol seguir comptant amb el porter, natural de Gavà. Però encara que li quedi un any de contracte, el recent descens del club anglès tot i la gran campanya del català, fa pensar que el porter oferirà al club la rescissió del seu contracte.

D'acord amb informacions publicades per diversos mitjans britànics, Víctor Valdés té una oferta del Màlaga CF, equip on es disputaria la titularitat amb Carlos Kameni. Valdés també té ofertes d'altres equips europeus i de clubs d'altres països com el Brasil o els Estats Units que estan interessats en els serveis del porter nascut a l'Hospitalet, que tot i haver baixat el nivell competitiu dels clubs on juga, segueix sent un referent a tot el món després de la seva dilatada trajectòria al Barça.