Primer pla de Xavi Hernández en roda de premsa.

Xavi Hernández rep notícies fresques sobre Gabri Veiga: ja sap on vol jugar

El tècnic del Barça ja sap on vol jugar Gabri Veiga

Demà s'obre un mercat de fitxatges que es preveu frenètic per a tots els equips. Un dels dubtes a Can Barça no és cap altre que Gabri Veiga, que podria haver donat una resposta sobre el seu futur a l'entrenador català. Després de jugar-se el descens en l'última jornada, la directiva del Celta va prescindir de Carlos Carvalhal per fitxar Rafa Benítez, que ara té el problema de convèncer el jugador del planter gallec.

Denis Suárez, l'exculer que ha fitxat pel Vila-real i excompany de Gabri Veiga, va afirmar que el seu únic desig és continuar a Vigo. Els rumors davant d'una possible marxa eren tan recurrents que el seu adeu semblava qüestió de temps, però gairebé tots els equips s'han mogut i ell continua a la seva terra. Gràcies a les paraules de l'exfutbolista blaugrana, Xavi sap que té poques possibilitats de veure'l la temporada que ve al Camp Nou.

Gabri Veiga celebrant un gol
Gabri Veiga no farà cap pas en fals. | Europa Press

Xavi s'assabenta del desig de Veiga

Denis va viure un autèntic calvari durant la primera meitat de la darrera temporada a Galícia. Després d'un enfrontament amb el president, va estar apartat de l'equip i els entrenaments durant diversos mesos, malgrat tenir el segon contracte més gran de la plantilla. Després de coincidir amb Gabri Veiga i forjar una gran amistat als entrenaments, va afirmar que vol continuar al club, però l'interès de grans equips com el Barça no és fàcil de rebutjar.

«És un grandíssim jugador, que ha fet una grandíssima temporada. Li tinc moltíssima estima i tant de bo pogués seguir al Celta perquè crec, i em consta, que és el seu desig. Si ha de sortir, que decideixi el millor. Els equips que sonen i el volen són 'top'. Decideixi el que decideixi, no fallarà", va declarar l'exculer Denis sobre Gabri Veiga.

A diferència del tècnic català, l'entrenador del Celta s'alegra d'aquestes paraules, però sap que, si hi arriba algun dels interessats com el Barça i paga els 40 milions de clàusules, no hi podrà fer res. De moment, el davanter està concentrat en l'Europeu amb la Sub-21 i, per això, el seu futur no es decidiria fins que comencin les seves vacances.

Rafa Benítez intenta no desil·lusionar-se amb la continuïtat de Gabri Veiga

L'afició celeste està convençuda que el mag de Porriño ja ha jugat els últims minuts amb la samarreta del Celta. A més, es va acomiadar de la gespa a l'últim partit amb llàgrimes als ulls i visiblement emocionat, cosa que va deixar entreveure que ell també sap que acabarà acceptant alguna oferta.

De moment, Gabri Veiga continua sent jugador celeste i fins que algú no aboni els 40 milions d'euros no sembla que Rafa Benítez l'hagi de perdre. Si el jugador del planter es queda, tothom se n'alegrarà; però encara que se'n vagi, tot Vigo li desitjarà que triomfi al més alt nivell, ja que avui dia el Celta no pot oferir-li-ho.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!