Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Piqué rient

La dinerada que s'embutxacarà Gerard Piqué amb el seu últim negoci

La fortuna de Gerard Piqué no para de créixer

Gerard Piqué ja va demostrar abans de la seva retirada del futbol professional la seva gran capacitat de generar bons negocis. Ara, amb la Kings League ha tornat a corroborar el que s'ha dit. I és que ja es coneix la xifra exacta que ha cobrat per l'emissió d'alguns partits a Mediaset.

Un acord que, sens dubte, ha interessat les dues parts. Al català, per expandir la competició a la televisió, i a la cadena, per augmentar les seves visites en un dels pitjors moments parlant d'audiència.

És per això que Cuatro oferirà algunes trobades de la Kings i la Queens League a partir d'aquest cap de setmana, però no li sortirà gratis. Xifren en uns 900.000 € el pagament total que farà Mediaseta Gerard Piqué.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

A Gerard Piqué li plouen els diners

«Suposa l'inici d'una col·laboració a llarg termini entre el grup audiovisual i l'empresa fundada i presidida per Gerard Piqué». Aquestes van ser les explicacions de la cadena en acceptar que el torneig es pugui veure a la televisió.

A més, aquesta no és la primera vegada que Mediaseti el català arriben a un acord. Ja van signar un contracte amb Kosmos, la companyia de l'exblaugrana, perquè els partits del PSG de Messi es poguessin veure.

Ara, per aconseguir augmentar la seva audiència, l'aposta forta ha estat la Kings League de Gerard Piqué. Dissabtes i diumenges a partir de les 20 hores veurem algunes de les trobades de la jornada.

Primer pla de Gerard Piqué mig somrient
Gerard Piqué va aconseguint cada cop més diners. | Europa Press

No obstant això, per Gerard Piqué és només el començament d'un fet molt gran. Amb el temps, la seva presència a la televisió anirà augmentant, fent de la competició una autèntica font d'ingressos.

Gairebé 1 milió s'emporta ara, però no és res comparat al que arribarà a facturar en un futur. La seva capacitat en els negocis i les finances és realment bo i ho ha anat demostrant amb el pas del temps.

La seva última 'creació', la Kings League, és tota una bomba. I això que no fa ni 1 any que va començar. Fins i tot el mateix Gerard Piqué sap que parlem del naixement d'una cosa realment gran.