Alaska i Mario Vaquerizo han començat el 2025 com van acabar l'anterior: amb problemes. En aquest cas, el que ha succeït és que estan sent objecte de fortes crítiques a les xarxes socials. Tot per l'última aparició d'ell en l'avanç d'un programa de televisió.
Mario Vaquerizo ha aparegut en la promo del retorn de Lo de Évole. Ho ha fet en cadira de rodes i arremetent contra la malaltia que té Jordi Évole. I això ha provocat una allau d'atacs contundents contra ell i, indirectament, contra la seva esposa.
Mario Vaquerizo i Alaska, de revés en revés
Alaska i Mario Vaquerizo van acabar el 2024 amb seriosos problemes de salut. Ell va patir una aparatosa caiguda durant un concert, que li va ocasionar lesions significatives. Incloent fractures en vèrtebres i lumbars, i pèrdua de visió en un ull.
Per la seva banda, ella també va tenir problemes de salut relacionats amb la seva visió. A més, ambdós van ser objecte de crítiques per la seva participació en campanyes organitzades per Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid.
La nova problemàtica d'Alaska i Mario Vaquerizo
Ara, han donat la benvinguda al nou any amb més controvèrsia i contratemps.
El que ha succeït és que el líder de les Nancys Rubias ha aparegut en la promo del retorn de l'espai Lo de Évole. En concret, es mostra en una cadira de rodes parlant de la caiguda que va patir.
Concretament, diu: “El més important quan un cau és aixecar-se”. Aquesta frase provoca la rialla del presentador, davant la qual cosa el marit d'Alaska no es queda callat. Li replica: “Ja t'agradaria caure a tu com caic jo, si és que no pots ni riure”.
L'últim comentari al·ludeix al fet que Jordi pateix cataplexia. I aquest li respon: “Que lleig és riure's d'un malalt”.
El que ha dit Mario i la seva aparició en el programa ha encès les crítiques contra ell a les xarxes, que hauran ferit Alaska. En plataformes com X, abans Twitter, nombrosos usuaris han expressat el seu descontentament amb comentaris com: “No hi havia ningú pitjor ni més repulsiu?”, “Buf. No el suporto” i “Ho veurà la seva dona i ell”.
Als quals s'uneixen altres com aquests: “Hi ha línies que no s'han de passar” i “No es pot ser més simple”. Crítiques que també s'han estès cap a Évole, al qual se l'ha acusat de plegar-se als afins a la dreta. I fins i tot se l'ha titllat d'estar caient en una mala elecció de personatges per al seu programa.
La situació planteja una reflexió sobre els límits de l'humor, especialment quan es toquen temes delicats com les malalties. Encara que la intenció de la promoció era humorística, la reacció del públic demostra que certs comentaris poden ser percebuts com a ofensius, independentment de les intencions darrere d'ells.
Alaska i Mario Vaquerizo sempre han estat figures mediàtiques que generen opinions dividides. El seu estil de vida, declaracions i participacions públiques solen estar en l'ull de l'huracà. Aquesta nova polèmica no és una excepció i posa de manifest com les seves accions són constantment escrutades pel públic i els mitjans.