IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari de l'1 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Notes que en la teva vida et surt un admirador secret. Certament, els astres veuen com algú que va entrar fa poc en la teva vida crema en desitjos cap a tu, però ho fa d'una forma silenciosa; tan subtil, que ni tan sols t'has adonat d'això.

La teva vida professional serà destacada durant aquest primer dia del mes. Serà l'hora de córrer riscos per a imposar-te en el teu sector professional, dóna un cop sobre la taula i deixa clar a tots qui és el que té un major potencial.

Et sentiràs bastant bé en general; no obstant això, el teu equilibri físic no serà perfecte. Sigues un Àries assenyat, no t'exposis a situacions que et fan malament perquè els teus defenses immunes s'afebliran una mica.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens una energia renovada en el teu cor. L'arribada del mes d'abril t'ajuda a trencar algunes cadenes que t'unien al teu passat, i comprens que el veritablement important és viure el present.

Sens dubte, Taure és un dels signes més afortunats d'aquest dimecres. I és que en assumptes laborals aconseguirà avançar el seu peó més caselles de les que havia imaginat en un primer moment.

Tindràs un gran control del teu apetit. I és que en moltes ocasions menges per mer avorriment, no perquè tens gana. Però això es va acabar (almenys, per avui).

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un dia esplèndid per als nadius de Bessons pel que fa a l'amor. Aquells que estiguin vivint els inicis d'una relació seran el que millor passin aquest dia.

Bessons, pots esperar augments i alguns premis a la teva bona disposició. Et sentiràs molt contingut per l'ambient familiar que es genera en el teu espai de treball.

És molt important que t'alimentis amb consciència. Cada vegada que et deixes portar per la temptació i menges això que saps que et fa malament fas un pas enrere en la cerca del teu benestar. Sigues valent i cuida el teu cos.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs ànsies d'independència i reclamaràs alt i clar el teu dret a la llibertat. La teva llengua anirà més ràpida que la teva ment i asseguraràs que l'amor no està fet per a tu, però ràpidament t'adonaràs que això no és el que més et convé. Que per la boca mor el peix.

Aquells nadius que buscaven treball, aviat tornaran a tenir notícies d'una entrevista que van realitzar. En altres casos, t'oferiran tornar a una empresa en la qual ja vas estar contractat amb anterioritat.

Et proposes millorar alguns aspectes de la teva salut. El primer trimestre de l'any ha passat en un tancar i obrir d'ulls, i no vols perdre més el temps.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la lluna en quart creixent de Cranc, sortiran a la llum vivències de la teva infància relacionades amb els teus pares que et recordin a les teves últimes actituds amb la teva parella o ex-parella (si hi ha una ruptura recent). Podràs veure que has repetit certs patrons que van tenir lloc en la teva llar quan eres petit.

Per a no pensar en les teves emocions, el treball serà per a tu una via de fuita. Encara que estaràs bastant irritable i els teus companys tiraran a sorts qui et pregunta què et passa. En moments distesos com l'esmorzar et sentiràs una mica millor escoltant conflictes i anècdotes alienes.

Les hormones són (en part) causants dels teus alts i baixos emocionals d'avui. Intenta veure les situacions d'avui des d'un tercer punt de vista, fora del teu jo. Així dominaràs millor les teves paraules i accions.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Pregunta't aquest 1 d'abril què has pogut fer tant mal perquè la teva parella sembli tan irritada amb tu. Posa la teva mà sobre el teu cor, només així aconseguiràs que el dia torni a ser aquest paradís amb el qual somiaves.

Sigues previngut parlant de treball; no és necessari que revelis a ningú les teves condicions o quant guanyes, perquè podrien aixecar-se algunes enveges o dolents entesos.

En aparença estàs bastant bé; però per dins et falta capacitat per a controlar els teus nervis, i això pot provocar que dormis poc i malament.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Pot ser que sonin campanes de noces per a per a alguns dels nadius del signe més romàntics i enamoradissos. Qui diu campanes de noces, diu compromís, anar-te a viure amb la teva parella quan es pugui o formalitzar d'alguna manera la relació.

La predicció econòmica i professional de lliura per a avui diu que tindràs un petit imperi a la teva disposició durant els primers deu dies d'abril. T'arriben de manera fàcil moltes estratègies no sols per a millorar en el treball, sinó per a guanyar diners.

El teu excel·lent humor, unit a la teva obstinació a estar actiu i motivat, farà que et sentis radiant i ple de vitalitat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'energia vigent en el cel és afí a les necessitats emocionals dels nadius del signe d'Escorpí. La lluna es troba encara transitant l'emocional i maternal signe de Cranc i des d'allí t'impregna amb els seus tendres efluvis realçant les teves millors qualitats i endolcint la teva personalitat.

Els astres mostren una marcada pausa energètica en tot el que té a veure amb els diners per a aquesta jornada de dimecres. No és que no sigui un  bon dia, per contra es tracta d'un dia en què pots activar moltes de les bones pràctiques que coneixes i que saps et poden portar a una situació de  poder i bona reputació.

La salut dels nadius d'Escorpí és excel·lent gràcies a la protecció dels astres que vetllen pel teu benestar. Però has d'aportar la teva part i per a això hauràs de millorar cada dia una mica més els hàbits de cura personal.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquells de vosaltres que estiguis en parella notareu com la vostra unió es veu impulsada per la presència de Mart i Venus. Això significa que desenvoluparàs la teva part més aventurera, però vés amb compte, perquè Mart podria portar-te als extrems.

La predicció per a la professió avui Sagitari diu que ets extremadament afortunat, sobretot si tens una professió relacionada amb l'estudi o les lleis. Tindràs èxit a aconseguir els teus objectius amb la cooperació dels teus col·legues.

En la teva salut, sembla que totes les malalties cròniques estan sota control, per la qual cosa les malalties menors que requereixin assistència mèdica, tindran un resultat positiu.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Grans alineacions en la teva àrea zodiacal s'enfronten a la lluna en el signe de Cranc, aquesta inspira a emocionar-se i festejar una trobada especial en el que fa a la teva vida romàntica.

Si està a la recerca d'una ocupació, podràs visitar a una persona amb molt bones influències que t'ajudi a aconseguir les teves metes, especialment si ets d'aquells nadius del tercer deganat. Avui hi ha molta força en la teva vida que t'impulsarà a complir amb els teus desitjos.

Els nadius del signe de Capricorn estan regits pel planeta Saturn que està trepitjant els territoris del veí signe d'Aquari això traduït significa que hauran de cuidar les seves cames i les seves artèries. Regular la ingesta de greixos per a mantenir a ratlla el colesterol és una de les mesures que pots prendre si desitges prevenir problemes.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Pot ser que et soni genial ser valent i defensar la teva posició, però Mart pot tornar-te massa combatiu. Podries parlar amb massa força i ​​això pot crear conflictes.

No hi ha res particularment brillant sobre les perspectives financeres per al dia d'avui Aquari. Aquells que estiguin esperant algun guany extra, segurament se sentiran decebuts, ja que el resultat probablement és desfavorable.

Sembla que avui és un dia favorable per a la teva salut, durant el qual les estrelles estan d'humor per a beneir-te. Òbviament, és un bon període en el qual hi hauria poca o cap molèstia física d'importància.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els mals fums s'apaivagaran i donaran pas en tu una actitud més amorosa i casolana. La lluna està en quart creixent en Càncer i voldràs gaudir del romanç i de la teva família. Això sí, a poder ser sense sortir de casa a excepció d'anar a treballar. Les abraçades et faran sentir seguretat i amor.

Peixos, et submergiràs en el teu món intern i ensomnis en diverses ocasions al llarg del dia. Això et retardarà a l'hora d'acabar les teves tasques laborals i fins i tot hauràs d'ajornar alguna per a demà. Alguns ulls sobre tu observaran les teves distraccions i aniran a dir-li als teus comandaments superiors, sobretot si retardes a altres companys.

Els astres t'insten a prendre't més de debò el teu costat màgic. Si sempre t'han atret els mètodes endevinatoris, et fascina el cel nocturn, tens somnis i sensacions premonitòries, i sents una forta connexió amb la naturalesa.


Comentaris

envia el comentari